Segmen: Paly nak bagi topup RM5

February 16, 2013

morning fellas. pagi hari ni main blogwalkingla jawapnya. macam biasa, masuk blog akak mialiana yang suker join segmen, membuatkan PG nak join sama segmen ni. kot-kot melekat topup tu untuk PG kan. rezeki tu ;)

 Segmen: Paly nak bagi topup RM5


ok / syarat yang sungguh mudah untuk di selesaikan .
  1. Follow Blog Paly, Like FBPage Blog Paly, Follow Twitter Blog Paly
  2. Bukak satu entri bertajuk "Segmen: Paly nak bagi topup RM5"
  3. Copy banner atas, backlink ke entri ni
  4. Publish, anta link kat komen dibawah, setel!
  5. Tunggu senarai para penjoin, boleh blogwalking dan suai kenal :)
# Tamat 16hb Februari 2013 @ 23:59 ( jom join ! )

salam. PG

You Might Also Like

4 comments

  1. wah, thx PG join sgmen simple paly ni :)

    http://www.paly.my/2013/02/senarai-blogger-segmen-paly-nak-bagi.html

    ReplyDelete
  2. most welcome paly ;)
    moga ada rezeki PG menang topup ni :D

    ReplyDelete
  3. Gud luck ;) dri segmen yang sama.

    http://ikaaohikaa.blogspot.com/2013/02/segmen-paly-nak-bagi-topup-rm5.html

    ReplyDelete
  4. salam... mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/02/segmen-paly-nak-bagi-topup-rm5.html

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images