Segmen Bloglist 12 Jam Oleh Mialiana.com

February 23, 2013

assalamualaikum semua. petang ni PG nak join segmen by kak mialiana. sempatkan sebelum jam 11.59 malam? ;) korang yang naik join sama, jom cepat tau :)


Pencarian bloglist Mia bermula tepat jam 12.01 tengahari dan akan berakhir jam 11.59 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Bloglist 12 Jam Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen ini.
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh Mia Liana sendiri dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

salam. PG

You Might Also Like

14 comments

  1. Hai , Ninaa singgah sini :) wuhuuu :)

    http://neynaproperty.blogspot.com/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi Ninaa ;)
      terima kasih sudi ziarah blog PG ;)

      Delete
  2. wah3..haha..puan gojes selamat bersegmen yaa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. sekarang ni rajin plak nak join segmen sana sini :D

      Delete
  3. hai ! yana datang dari segmen yang sama ..

    good luck utk kita semua ! =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai too dear yana ;)
      hehe, ah'ah, good luck buat kita semua :D

      Delete
  4. Datang dari Segmen Bloglist 12 Jam Oleh Mialiana.com

    http://www.erazfadli.com/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi eraz ;)
      salam kenal and thanks singgah ziarah blog PG ;)

      Delete
  5. salam... ayu dtg dr segmen yg sama...

    ada masa singgah lah ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html

    ReplyDelete
  6. salam... mia datang belek blog ni. terima kasih ya sudi join segmen bloglist mia.

    ReplyDelete
  7. assalam BK kayuh basikal sini
    dri segmen sme

    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom_23.html

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images