Segmen: 10 Jam Tambah Bloglist!

February 01, 2013

terima kasih kakak mialiana tag blog PG untuk turut sama join segmen ni ;)




PG da selesai dengan semua syaratnya.
dan nak tag Mieya Atiera :)
klik banner if nak join ya . 

*mieya, nak minta maaf, tggl 10 minit lagi baru PG siapkan post ni ;(

You Might Also Like

12 comments

  1. sama2 PG... thanks ya sempat jawab tag kak mia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. sebelum balik ofic tadi, sempat buat kat ofic sikit. tggl kat draft, then rushing buka laptop and publish kan. sambut birthday mama kejap tadi. :D
      birthday PG on 6 ni. hehe

      Delete
  2. selamat bersegmen puan gojes! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. hi deno ;)
      terima kasih. lama tak join segmen ni ;)

      Delete
  3. Tak sempat pon Mieya nak join. huhu, sorry.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pe mia.
      kita pun last2 minit dapat join.

      Delete
  4. aisyah dtg dari segmen yg sama,

    salam perkenalan dan BW sini !

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan sama aisya ;)
      terima kasih ziarah blog PG ;)

      Delete
  5. Mia ke sini dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/02/segmen-10-jam-tambah-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. hai kakak mia, kakak mia yang tak perlu di perkenalkan lagi :D
      hebat !

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images