Ready Stock Vintage Watches by Nisa Kay

assalamualaikum fellas. mood malas nak update blog datang lagi. macam nak kena lempang seratus ribu kali je nampaknya. huhu. oklah. PG nak sharing this site, untuk kaum hawa out there. Nisa Kay Ready Stock Vintage Watches. ni sapa yang tak kenal dengan Nisa Kay, memang awak should close ur blog right now :D hehe. ok, ini adalah stok terbaru dari Nisa. i mean, keluaran dari shop beliau la gitu. korang yang suka kumpul koleksi jam tangan tu, bolehlah tengok-tengok apa yang patut kat blog Nisa Kay kita ni. orang dia pun comei ;) tutorial makeup dia pun banyak tau. PG suker. simple sangat cara penyampaian beliau. memang senanglah nak ikut. hehe.


klik header!
 salam. PG

Comments

  1. wah menarik ni... thanks for info dear...

    ReplyDelete
  2. welcome farah ;)
    bolehlah cuci-cuci mata kan :D

    ReplyDelete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara