Nora Danish di Cium Anuar Zain! (Gambar)

February 18, 2013

Nora Danish di cium anuar zain? oh my ! jelesnya. hehe. ok, jangan propa lebih la. setakat cium tangan je pun. tapi, cium tangan pun. ehem ehem. muhrim tu. oh romantiknya bang nuar sorang ni. harap-harap ada jodohlah dorang dua ni. manalah tau kan. dari mata, turun ke hati. kot-kot kerap bersama dekat dalam set pengambaraan video klip, boleh tumbuh something di hati? hehe. PG suker !


kredit sepenuh to : buahmulut.com

wa, awal pagi lagi tulis pasal artis :D
salam. PG

You Might Also Like

10 comments

  1. Semoga ada jodoh hendaknya...dah cium2 tangan tu...opppss

    ReplyDelete
  2. Laaah ingat kan cium pipi..hehehehe...rupanya cium tangan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la dear,
      suspen juga bila nampak tajuk dekat another blog kan.
      tup-tup cium tangan je :D ahaha

      Delete
  3. KE DIA ANGGAP NORA DANISH MACAM IBUNYA,OH TAK MUNGKIN,HAHA...SALAM KENAL JUGA DARI SAYA :)

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. JANGAN LA PANGGIL KAK,MUDA LAGI,HEE

      Delete
  5. oh ye ke. heeee.
    ok lah dear onie ;)
    onie duduk mana ni dekat kk? :D

    ReplyDelete
  6. dayah perasan kan...sbb yg cium AZ dan dicium ND , pojaan ramai...org tak berapa nak kutuk sgt..

    teringat kes shila cium tgn exboy dia...
    hehe..riuh senegara..

    ;)

    ReplyDelete
  7. ah'ah la dear.
    yang ni tak jadi riuh sekampung pula.
    pelik bin ajaib kan. hurm..

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images