Lagu Masih Aku Cinta BY Shila Amzah Untuk Sharnaaz

February 15, 2013

remember lagu popular Patah Seribu by Shila Amzah? dan kini, Lagu baru dari Shila Masih Aku Cinta, korang boleh tengok dekat youtube. yang di katakan lagu tersebut di berikan khas buat bekas cinta hatinya. huhu. berbakat sungguh shila ni kan. apa pun, mari kita doakan shila tabah dan tenang lalui semua dugaan ini ;)

kredit to : fyna blog ;)

salam. PG

You Might Also Like

5 comments

  1. hope dia tabah...xsbr nk dgr lagu tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ah'ah PG pun tak sabar nak dengar lagu ni.
      dekat office, youtube kena block :D

      Delete
  2. lagu ni lirik dia best :)
    Semoga Shilla tabah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ah'ah, lirik dia best.
      hehe. lagu tak dengar lagi :D

      Delete
  3. sama2 kita doakan shila tabah dan tenang hafapi ujianNya

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images