HAPPY 6TH BIRTHDAY NUFFNANG ! :)

February 18, 2013

Nuffnang gonna be turning 6 year on this 2 March 2013 (saturday)!

taniah Nuffnang. sedar tak sedar, da 6 tahun Nuffnang berada di hati para bloggers, kan. sekaligus membantu para bloggers mengecapi sesuatu dari dunia blog. bukan sahaja melalui earning money from ads yang dorang iklankan. malah, Nuffnang rajin membuat event-event dan menjemput para bloggers. that was awesome beb ! PG tak pernah lagi sertai mana-mana event anjuran Nuffnang ni, mungkin sebab PG berada di luar dari kawasan Semenanjung Malaysia :D

dan berita baik untuk korang yang berada di Semenanjung Malaysia Tanah Air tu, Nuffnang akan menganjurkan Party for this ! woot! woot!! yang pastinya lots of fun games, lucky draws and ya performances will be at the birthday bash party ! mesti happening giler lah ;) lebih-lebih lagi boleh bertemu dengan ramai blogger. mungkin awak-awak berpeluang menemui blogger kegemaran korang kan? pasti lebih gempak ! ok-ok, jangan risau pada mereka yang muslim like PG, also like Nisa Kay, Hanis Zalikha, Yuyu Zulaikha, Fatin Liyana or maybe Alia jejaring runcing, or maybe Mak dara or RedMummy ( MAYBE, kalau dorang join too this party ) jangan risau, lot of makanan ( HALAL ) and drinks ada disediakan ;)





~ klik untuk tumbesaran melampau ya ~
 
menarik tak? ok, klik SINI to more info 
macam mana korang boleh sertai sama birthday bash party ini ! ;)

salam. PG

You Might Also Like

4 comments

  1. nak cuba buat entry juga..
    walaupun persaingan sengit...
    tak kisah la kan..

    wish nuffnang lasting forever n ever..
    :)

    happy birthday nuffnang..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuba je syg ;)
      kot-kot rezeki di invite kan.
      PG confirm-confirmla tak dapat pegi. uwargh !

      Delete
  2. Tkt nk brsaing ramai dgt blogger hebat2
    Pay me a visit ya...daaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala, janganlah macam tu ;)
      kita cuba je, kot-kot rezeki kan ;)

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images