Hadiah Contest iPhone 5 Gadget Impian Selamat Diterima : Terima Kasih Tuan Denaihati Blog

February 18, 2013

hadiah da sampai. terima kasih Tuan Denaihati. terima kasih abang Anarm Khairul empunya blog anarm.net kerana telah menguruskan proses penghantaran hadiah dan hadiah telah pun selamat sampai ke tangan PG sat tadi. terima kasih ya :) wang tunai je lagi tak dapat :D dan terima kasih juga tak terhingga buat para penaja contest ini seperti eQurban.com, StudioAksara.com, AbangEnsem.com, AriffShah.com, Eizil.com, SweetKurma.com, ServerFreak.com, Neohas.com, Anarm.net dan Denai.my . insyaAllah, kita jumpa next contest lagi ya . hehe

ok. kengkawan bloggers, mari tengok hadiah apa yang PG dapat. ini baru sebahagian tau. ada 3 hadiah lagi tak sampai ke tangan PG.antaranya seperti di bawah ;)
yang ni pula da sampai dengan selamat ;)


 gambar itu wajib :D


erk. ada sang mata-mata kat situ :)
#tq wahai sahabat, sebab sudi jadi model tidak berbayar PG ! hehe
  • Sebuah buku “Keajaiban Rezeki – Keajaiban Otak Kanan

  • Sebuah buku “Khalifah Ganti Superman” oleh Tan Sri Muhamad Ali Hashim


istimewa sangat !
  • Sehelai T-Shirt DENAIHATI.

istimewa punya pasal, pakai sat kat ofic, sebab nak tunjuk kat korang :D
aku punya dua pau yang cantik kat situ. tidak ! da gemuk ;(

  • Car Sticker DENAIHATI.
ar apa macam? korang berminat nak dapatkan hadiah like PG tak? ar, rajin-rajinlah masuk blog Tuan Denaihati k. Tuan DH ni rajin buat contest yang menawarkan hadiah yang super hebat ! pasti tak rugi ;) terima kasih sekali lagi DH !

salam. PG

You Might Also Like

32 comments

  1. Replies
    1. terima kasih dear ;)
      syukur alhamdulillah.

      Delete
  2. Replies
    1. hehe. next time boleh join sama ya dear ;)

      Delete
  3. tahniah PG...tak sia2 usaha PG sepanjang contest iPhone 5....

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih miri.
      miri pun sama, banyak usaha yang kita lakukan untuk memenangi hadiah dari DH dalam contest iphone 5 ni kan. insyaAllah, kita boleh jadi team yang baik satu hari nanti ;)

      Delete
  4. uwahhhh , teruja gila dapat benda tuh . congrats PG :D

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. terima kasih sekali lagi dear yati ;)
      hehe. nama kita sama. :D

      Delete
  6. Replies
    1. terima kasih Nik !
      nik pun hebat ;)
      suker dengan blog nik.

      Delete
  7. wahahaha...tahniah...

    syok nye dpt hadiah..

    len kali nak rajin rajin cam dia jugak la...
    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih hidayah ;)
      ok, lepas ni kena rajin2 masuk blog DH tau :)

      Delete
  8. Seronok ler dapat hadiah kan?amboi try selalu baju dh tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. seronok ;)
      dapat je tadi terus try :D

      Delete
  9. Replies
    1. terima kasih bang iwan ;)
      bang iwan juga sudah banyak membantu PG di contest ini ;)

      Delete
  10. Tahniah PG. Blog cikai macam Mieya nie, mana layak nak join.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih mia ;)
      erk. mana ada blog mia, blog cikai. blog mia punya pembaca sendiri juga. PG pun suka dengan blog mia. belum cuba belum tau sayang ;)

      Delete
  11. Tahnia...puan. Saya pun dah dapat, cuma ebook je tak lagi sama macam puan jugak. Moga hadiah ini sbg perangsang untuk terus masuk contest lagi supaya dpt yg besar lagi.

    ReplyDelete
  12. Dalam byk2 ada yg kurang iaitu iphone 5 je.Org lain yg kebas..... he..he...!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih bang kamil ;)
      tak pe la. mungkin bukan rezeki PG kan.
      insyaAllah, kita cuba lagi nanti.

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images