berhenti melakukan sesuatu seketika kadang itu perlu

February 19, 2013

uwargh! rasa macam nak ketuk kepala dekat dinding. pasal mengantuk amat sangat. fail atas meja jangan cakaplah. hari-hari kena mengadap lebih dari 50 fail. nasiblah ada geng-geng bas sekolah yang sudi bantu :D bukan lagi sudi bantu. tapi memang harus dan wajib pun. syukurlah. orang cakap, kerja yang baik adalah melihat kepada kerja sesebuah pasukan. ye dak? hehe.

 
stop right know. thank you very much . lalalala..
sapa tau lagu tu spice girl tu? hehe. PG minat dengan dorang ni tau :D

so. hi petang semua. PG just nak say selamat petang dan saja nak tulis something sebab da mengantuk dan rasa simpan dulu kerja tu dan bawa ke esok hari pula. hari ni confirm tak siap. tau-tau lah kerja audit mengaudit ni tak boleh nak selesaikan dengan kadar segera. kang ada yang terlepas pandang, sapa susah? encek bos juga yang susah :D

and ya. insyaAllah, malam ni kalau internet tak tenat like semalam, PG akan bersiaran langsung la ya dekat blog-blog kengkawan. kalau tak, kita jumpa ecok pagi pula ;) 

salam. PG

You Might Also Like

5 comments

  1. Assalammualaikum.

    PG, fan of spice girls? weee, lama tul tak dengo lagu diorg,hahaha.

    Kadang2, kita perlu jauhkan diri dari buat benda yg kita salu hadap. Utk refresh balik diri-physically, mentally kan ^_^

    Pandai jela ak ckp,hik3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam syg ;)

      hehehehe. ah'ah, minat sangat-sangat lana. sampaikan dalam bilik banyak letak poster dorang. hehe. PG suker ginger spice ! :D lagu dorang best-best giler kan lana. wannabe lagi la. :D

      ar tu la. kadang bosan dengan benda yang sama. dan kadang terfikir juga, kenapa mesti kena hadap benda yang sama je dalam sehari. :D

      Delete
    2. tapi tu dulu la lana, letak poster sebab masa tu kan moasih zaman sekolah, anak-anak remaja bagai ;)

      Delete
  2. hi mia ;)
    hehe. kejap je tu. jangan risau, i'm ok :)

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images