setia hujung nyawa minggu terakhir

February 05, 2013

anyone tengok drama setia hingga nyawa? jangan lupa tau. minggu ni minggu last drama ni. drama ruby pun malam ni, malam terakhir ;) kadang aku boleh tertinggal episod ruby tu. tau-tau je la da lewat sangat main nya :D erk. lari tajuk pula. hehe. ok. jangan lupa tau, saksikan drama ni. nak tengok macam mana drama yang di adaptasi dari sebuah novel ke drama. sebab aku da habis baca novel ni. so, ada part yang kadang ada dalam buku, tapi tak de dalam drama yang di tayangkan. so. nak kata kepuasan sebagai penonton, aku pun tak tahu nak cakap macam mana. jadi, korang yang da baca novel ni dan tonton wayang yang di tayangkan, korang tahu la kepuasan yang aku katakan tu.

salam. PG

You Might Also Like

11 comments

  1. Tgk gak...sbb tu rasa sakit hati je setiap kali tgk.. Hehe... Nk bca novel mcm x smpt je. .tmbh dok perang dgn ank n kerja lagi... Hmmm.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, dengan anak plus kerja memang macam tu la kak gamaknya. saya baca novel ni pun dekat dua minggu baru nak habis :D hehe. saya sakit hati tengok part hadi tu la. ade je manusia tu. :D

      Delete
  2. minggu last makin sakit hati dgn si hadi itu...eii..myampampah makk...sian ersalina..
    mihmih..over pulek

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. same. tak suka tengok hadi. ada je nak bikin batu api kan ;)

      Delete
  3. deno tengok jarang-jarang je.....huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pe deno, yang penting tengok kan ;)
      tak juga ketinggalan :D

      Delete
  4. ramai kot org dok layan citer nih..tp sy x pon..sbb xde tv..huwaaa..

    ReplyDelete
  5. rase nk tumbuk2 je si hadi tu.effect nye skrg smpak cte tanah kubur kat oasis tu dah xnk tgk.sbb nymph kat hadi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. waaa. ni kes teruk da sampai nak tumbuk2. hehe.
      tenang sayang2 ku semua :D ni drama je ni. ;)

      Delete
  6. tak dapat tonton episod mlm td sbb stuck dlm traffic jammed huhu

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images