#another friday

February 15, 2013

morning fellas. hari ni mata tak berapa nak elok. kak neta kata kurang tido. huhu. but yup. lately memang kurang tido. lewat around 12.00 tengahmalam baru dapat lelapkan mata. risau juga kalau hari-hari lewat tido malam. sebab ecok pagi kena bangun pegi keja kan. sebagai seorang kakitangan kerajaan sepatutnya kena fresh awal pagi kalau boleh. tapi kalau begini keadaanya. huhu. tepuk dada tanya selera. sampai ke nak besara till 60 tahun tu? hehe.



pagi ni buka inbox facebook fan page PG. dapat mesej dari encik anarm khairul empunya blog anarm.net permohonan nak dapatkan detail PG untuk proses penghantaran hadiah kemenangan contesh iPhone 5 gadget impian yang di anjurkan oleh blog Denaihati.com hari tu. wa. tak sabar. hari yang di nantikan telah pun tiba. da selesai send detail. dan sekarang tinggal tunggu hadiah sampai je la. nanti PG sharing dengan korang k.

ok. PG stop kat sini dulu. banyak keja pula hari ni :D
salam. PG

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images