another bebelan

February 12, 2013

morning and assamualaikum fellas.

hari ni lasti bercuti CNY. jangan perasan la nak cuti lebih-lebih kalau yang gomen tu. simpan sikit cuti korang tu sama. kang ecok hari ada emergency kes ke ape ke, boleh la ambik cuti masa tu. ;) ecok PG da start masuk keja semula. dua hari cuti minggu lepas, cuti yang tak di jangka. dek sebab PG demam masa tu. ambik mc on khamis dan jumaat pula kena cuti sendiri la jawapnya. sayang cuti masa tu. tapi kalau gigih juga pegi masuk keja masa tu, memang sepanjang hari akan tido dalam office gak. sebab kepala memang tak larat nak angkat da masa tu. subuh pun tak tido lena dek hidung kan tersumbat. pernafasan pun selesa. tido terganggu. balik-balik terbangun malam. huhu.

so. hari n PG dan beransur pulih. even masih ada batuk dan flu kat badan ni. tapi, insyaAllah. ecok da boleh masuk keja. sure keja hari tu masih tak terusik. memandangkan bos da naik meroyan pasal due keja da tamat. insyaAllah bos. keja tu pasti siap :D kalau tak bz layan facebook dan blog. hehe.

oh anyway. PG da mula bosan dengan template yang ada sekarang ni. rasanya da banyak kali kot PG mention nak tukar template ni semua, tapi masih belum di ke temu yang sesuai di hati. hehe. harap-harap dapat bertemu la nanti ;)

salam. PG

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images