10 PEMENANG CONTEST IPHONE 5 GADGET IMPIAN YANG MENJADI KENYATAAN - TERIMA KASIH TUAN DENAIHATI BLOG

February 16, 2013

syukur alhamdulillah. syukur sangat-sangat. 

hi fellas. PG datang lagi. anyway, remember contest iPhone 5 Gadget Impian yang PG join sebelum ini? ya. PG tahu, ada bloggers yang ingat tentang contest ini. dan PG ada juga uar-uarkan dekat few blogger yang join segmen PG, yang mana untuk membantu PG dalam contest iPhone 5 tersebut, bahawanya (wa. macam nak baca ikrar pulakan) PG tidak memenangi hadiah utama iaitu 'iPhone 5' contest tersebut. hehe. tak pe. manatau next time, rezeki PG, bolehlah menang lagi kan :)

tapi. PG nak umumkan dekat korang, yang mana PG berjaya memenangi wang tunai dari contest tersebut. waaaaa!!! tak sangka. syukur sangat-sangat. ini adalah kali pertama PG join contest yang begini besar dan PG berjaya menang wang tunai dari contest ini. malah, PG banyak belajar something dari sini. terima kasih sangat-sangat blogger yang banyak membantu PG selama contest berjalan. dan insyaAllah, PG akan menjadi seorang blogger yang baik dan lebih baik selepas ini. insyaAllah ;)


Berikut adalah keputusan untuk setiap tugasan dan hadiah.

Ranking Tugasan 1 (G+1) : Pemenang Tugasan 1
  1. Akmaromar.com – RM500
  2. Puangojes.blogspot.com – RM300
  3. Cheezemaz.blogspot.com – RM100
Ranking Tugasan 2 (SEO) : Pemenang Tugasan 2
  1. Cikgunaman.com – RM500
  2. Akmaomar.com – RM300
  3. Eyriqazz.com – RM100
Ranking Tugasan 3 (Vote) : Pemenang Tugasan 3
  1. Education-vionet.blogspot.com – RM500
  2. Cheezemaz.blogspot.com – RM300
  3. Puangojes.blogspot.com – RM100
dan jumlah keseluruhan wang tunai yang di menangi oleh PG ialah sebanyak RM400.00. syukur alhamdulillah. dan gambaran di bawah adalah senarai top 10 blogger yang berjaya menang hadiah utama / pemenang setiap tugasan dan pemenang sagu hati dari Tuan Denaihati juga para penaja contest iPhone 5 Gadget Impian tersebut. syukur alhamdulillah. dan berterima kasih sangat-sangat dekat Tuan Denaihati. info sepenuhnya bolehlah klik di iNi


sumber : denaihati
 
blog PG berada di kedudukan ke 7. ;)
terima kasih pada semua blogger yang sudi membantu PG. 
terutama kak maz, kak akma, kak sha, miri, bang iwan, bang kamil dan 

SUDAH semestinya pada 84 segmenmate
yang join contest ini. 

terima kasih sekali lagi pada Tuan Denaihati, dengan tagline 'hidupkan untuk memberi',
kerana bermurah hati untuk memberikan sesuatu / berkongsi rezeki ini. 
terima kasih banyak-banyak ;) semoga Tuan Denaihati sentiasa di murahkan rezeki. 
insyaAllah. AMIN2 ;)

salam. Puan Gojes

You Might Also Like

19 comments

  1. Replies
    1. terima kasih en. bahrain ;)
      rezeki Allah, syukur alhamdulillah :)

      Delete
  2. Replies
    1. terima kasih mia ;)
      next time mia kena ikut sama tau.
      kita boleh jadi team work yang baik ;)
      insyaAllah :)

      Delete
  3. Replies
    1. terima kasih sayang ;)
      tak hebat mana la sayang, akak masih baru dan masih belajar dengan dunia blog ni ;)

      #salam kenal dari akak ya ;)

      Delete
  4. alhamdulillah..tahniah:)

    sampai sekarang xguna lg charcoal mask sis,heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. syukur alhamdulillah dear nana ;)
      ala, kenapa tak pakai lagi? heheee

      Delete
  5. Tahniah Puan Gojes, dalam 2 tugasan anda mendapatkan hadiah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kang Dadan ;)
      syukur alhamdulillah :)

      Delete
  6. Turut senang dan bahagia, karena PuanGojes menjadi salah satu pemenangnya. Tahniah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih berkongsi senang dan bahagianya bang dawaihati ;)
      terima kasih sekali lagi ya :)

      Delete
  7. tahniah sis.. dapat cash tuh dah berbaloi2

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih dear ;)
      syukur alhamdulillah :D

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images