Taniah : Anugerah Juara Lagu ke - 27

January 07, 2013

assalamualaikum fellas. hari ni rata-rata wall post fb status bercerita sakan tentang Anugerah Juara Lagu ke- 27 semalam. ada respon yang puas hati. dan ada juga yang tidak berpuas hati. hehe. tapi bagi aku. memang puas hati dengan all performance yang telah di berikan . totally, aku suka dengar vokal persembahan hafiz dan black. yang lain, ok juga. dan seperti biasa, idola by azlan memang persembahan yang aku tunggu :) tanak kampung? ok juga. 

alamak, i'm bz right know. nanti PG sambung lagi ya. suker ajl27 !


kredit to : them :)

You Might Also Like

6 comments

  1. tahniah buat semua pemenang... lagu black paling menyentuh perasaan.. teringat rakan2 SLE yang telah tiada

    ReplyDelete
    Replies
    1. its ok sayang, sedekahkan alfatihah buat rakan2 ya syg :)

      Delete
  2. akak x tengok sbb malam tuh ada Arsenal lawan Swansea..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. kak, ada dekat laman web tonton.com kot kak :)

      Delete
  3. kurang ikut, cuma sukalah yuna menang.....heee

    ReplyDelete
  4. :D tp better lagi yuna bawa. aizat ok, tapi lagu ni agak rendah suaranya kan. so aizat bawa agak mendatar je. hehe.

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images