senak perut

January 23, 2013

perut senak. or senak perut? sama je la tu. mungkin sebab pagi tadi lewat breakfast. tapi kat umah ada jamah sikit je. seperti biasa la. tapi ni da memang terlewat sangat-sangat makan till perut jadi senak lagu ni. aduh. nyesal tak sudah ni. korang pun sama juga. kena ingat breakfast dahulu sebelum nak buat apa-apa kerja ok. adoi. rasanya nak kena masuk toilet lagi ni. huhu. kan best kalau menang iPhone 5, bolehla online dari toilet :D erk? tak sopan pula. hehe


salam. PG

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images