selamat tahun baru 2013

January 02, 2013

assalamualaikum fellas :)

dan selamat tahun baru 2013. PG da berada dekat ofic pagi ni. awal, seawalnya. around 6.30 am PG da terpacak depan ofic. hehe. tau-tau la hari ni kan budak-budak da mula bersekolah semula. mesti sibok punya la. and jalan pun masih ok pagi tadi. tak jem sangat. tapi kalau keluar lambat sikit tadi, sure akan terperangkap dalam jem :)

PG tak kan lama kat sini. PG ada meeting sat lagi. and, after that baru boleh tulis entry panjang-panjang :) so, korang breakfast apa pagi ni? PG tak breakfast lagi ni. dalam meeting nanti baru breakfast :)

now, PG stop dulu ya. till then ! jumpa lagi. da..da..

balik nanti, PG nak update pemenang pula..nantikan :)

http://blog.ikraninc.com/2012/11/new-year-2013/

You Might Also Like

4 comments

  1. Replies
    1. hi ainil ;)
      thanks visiting gojes blog ya.
      baru nak reply mesej kamu :D
      oh, 9.28 am belum breakfast lagi erk?
      jangan tau. nanti keluar gastrik ;)

      Delete
  2. selamat tahun baru puan gojes... semoga tahun ini akan menjadi lebih baik daripad atahun2 yg sebelumnya... insyaallah...

    p/s: maaf PG lama tak dtg... baru balik JB :)

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images