saya mengaku saya cantik !

January 13, 2013

assalamualaikum. again. hehe. i must say that i love rain ! ya. i love rain. suka hujan. and aku lagi mengingati seseorang ketika hujan turun. ahaha. cerita lama. kisah lama. yang aku da berhenti untuk menulis tentangnya. perhaps one day. aku akan sambung cerita lama. kisah lama itu.

ok. aku punya masalah. punya masalah untuk tido ketika waktu nak menjelang hari bekerja ni. pelik? yaaaa ! aku pun tak berapa nak faham situasi ini. bukan selalu. kadang kala. sampaikan aku sendiri pun tak faham. apa hal dengan diri aku ni. nak kata kuat berangan. ye kot. ahaha. tau-tau je la nak jadi bakal jutawan ni. hehe. masin mulut. jutawan dek oi. insyaAllah ! kekeke. contohnya sekarang ni. ecok da nak kerja wei. tapi mata masih tak boleh nak lelap. nak kata aku tido petang tadi, tak de langsung. duduk bekepit je dengan encik suami :D 

so. lagu ni nak buat macam mana? kena mengadap cik lappy je la jawapnya kan :D hehe. oh ya. aku lagi tengah nak buka akaun tumblr. erk. bukan buka. tapi nak skodeng-skodeng pula. sebab aku memang da sign up benda alah ni. apa lagi yang ada pada tumblr ni. wordpress pun masih tak habis nak godek. ni lagi nak godek kan. betul-betul hangat taei kambing betul la. hehe. ok ! aku stop kat sini dulu la. sebab. tak de sebabnya. memang nak berhenti pon :D


psstttt. tajuk tak de kena mengena. saja nak letak. tapi aku memang perasan cantik ! werk. muntah hijau sattttt.

You Might Also Like

8 comments

  1. he he he... ni case dah tak tau nak letak tajuk apa la nih... no worries...sebab it happens to most of us... ^_^

    ReplyDelete
  2. huhu besa r tu wak...cuba try mnum susu sblom tdo kompom nyenyak punye~ huhuh tajuk tak kena ngan entri..takdak halnya wak..lagi gempak camtu ngee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi krole ;)
      neways, kita tak sukerrrr minum susu :D
      hehe. tak pe kan tajuk tu. sekali sekala. ahahaha

      Delete
  3. psstttttt, ade entri pasal PG kat blog saya! Entri ape tu erk :v
    http://farra-izzaty.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. tang mana cantik tu kak sha ;)
      rindu dekat kak sha :) rasa mcm da lama kenal kan :)

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images