salam weekend

January 12, 2013

assalamualaikum fellas. serius. this weekend. sangat-sangat membosankan. dengan tension tak tahu nak edit apa dekat dalam blog. dan tak pegi mana pun. just duduk rumah. memikirkan few masalah yang ntah bila agaknya akan selesai. sangat buatkan aku tension ! deeply. kadang-kadang tension juga kalau duduk rumah sahaja kan. even, boleh je pegi mana pun. huhu.

weekend korang ni, apa plan? nak berkelah pun, cuaca tak berapa nak menentu. nak mandi laut pun, risau juga. ye la, ombak laut tak boleh di ramal kan? lebih-lebih lagi, beberapa hari yang lalu, aku ada terbaca 2 pelajar mati lemas dekat pantai dalit, tuaran. dekat umah aku tu. al-fatihah. gerun kan. tapi itu, jodoh pertemuan, ajal maut ni, kadang kat umah pun jika di tentukan olehNya, di jemput juga kita.

salam. PG

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images