Running Time - Keputusan Pemenang iPhone 5 Gadget Impian

saat aku lagi tengah menulis entry ini. aku pasti abg iwan atau empunya blog amriawan lagi tengah dalam penerbangan ke Malaysia untuk menghadiri majlis sepetang bersama blogger 2013 anjuran DH. atau mungkin sudah sampai dengan selamat ke bumi Malaysia. syukur alhamdulillah. tengok. betapa hebatnya penangan nak menang iPhone 5 ni kan. orang kata, bersusah-susah dahulu, bersenang-senang kemudian ye tak? :) apa pun. semoga abg iwan dan kengkawan lain yang datang dari indonesia, mengambil peluang ini untuk lebih mengenali bumi Malaysia sekaligus bersuai kenal dengan rakan-rakan blogger dari Malaysia. sangat rugi sebab PG tak dapat join sama majlis ini. maybe next time kan? :)


itu dia iPhone 5 yang bakal di menangi
* celup dari facebook DH ;)

yup. kengkawan. insyaAllah. ecok bakal di umumkan pemenang iPhone 5 gadget impian ini. sekaligus mematikan angan-angan yang telah di cipta oleh kesemua 84 para peserta iPhone 5 gadget impian yang telah di anjurkan oleh Denaihati blog dengan asyik 24 jam je bertanya siapakah yang akan menang tu nanti wei. hehe. hati memang tak keruan da ni. tak sabar nak tahu siapakah yang bakal menang. menang iPhone 5 dan menang wang tunai dari setiap tugasan yang telah berjaya di laksanakan :) wa. hati tak boleh kata apa beb :D

dan di sini, aku nak ucapkan ribuan terima kasih buat abg DH sebab sudi buat majlis sepetang bersama blogger 2013 tu. dan buat para penaja, peserta dan ya hadiah yang bakal di menangi tu, that was super B untuk di menangi buat kita. insyaAllah, ada rezeki korang, rezeki aku untuk menang, adalah. banyak-banyak doa. insyaAllah :D

as korang tahu, blog aku juga adalah seorang yang mengikuti contest tersebut, turut berdebar nak menanti hari ecok muncul. nampaknya akan sibuk nak whatsupp kak sha, kak akma. memandangkan kak maz, masih tidak di ketahui tahap kesihatannya bagaimana setelah mengalami kemalangan yang di beritahu oleh Miss J, kita harapkan ada yang akan update untuk kak maz. maybe kak akma, kak sha boleh do it sama untuk kak maz. :) insyaAllah.

insyaAllah, aku akan update pemenang selepas tahu siapakah pemenang iPhone 5 tersebut dan juga pemenang2 yang lain, yang mana ada tiket cabutan bertuah kata DH :)

salam. PG.

*ar. ini entry kemarin. sepatutnya post kemarin :D tapi disebabkan line tenat sangat, maka pagi ni baru posting :)

Comments

  1. milik siapalah iPhone 5 tu kan? ^_^...sama2 kita nantikan update dari blogger2 yang bertanding or terlibat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi farah :)
      yup. saya pun tak sabar nak tahu ni :D
      yang pasti, bukan saya pemenangnya :(

      Delete
  2. Tak menang tak pe.....bukan rezeki kita lagi tue...mana tau sok lusa...kan..kan...kan...hehehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara