PENGUMUMAN Pemenang Segmen Klik G+1 dan Undi Puan Gojes Blog

January 04, 2013

assalamualaikum fellas and selamat petang :)

Ini dia yang di nanti-nantikan ! para pemenang untuk Segmen klik G+1 dan Undi Puan Gojes Blog yang PG telah anjurkan beberapa minggu yang lalu :) taniah ya ! and korang nampak, pemenang di pilih secara random. true random number by random.org :) macam mana nak tahu pemenang ? tengok senarai INI dan tengok number blog awak yang mana :) senang je kan :D

 
 2 pemenang di atas ( number 3 dan 11 ) di atas akan menerima 
Digi Super Reload Social berjumlah RM15.00
* sila inbox kan number Digi dekat FB Puan Gojes ya sayang :)


 2 pemenang ( number 1 dan 6 ) di atas akan menerima 
dvd Istanbul Aku Datang !
* sila inbox kan nama penuh dan alamat FB Puan Gojes ya sayang :)
 

 

 4 pemenang ( number 10, 7, 13 dan 2 ) di atas akan menerima 
Charcoal Mask Daiso !
* sila inbox kan nama penuh dan alamat FB Puan Gojes ya sayang :)
 
ok. dengan itu. PG nak ucapkan terima kasih buat para peserta di atas dan, ada few lagi pada peserta yang tidak berjaya. its okei kan sayang. insyAllah, ada rezeki nanti, PG akan buat giveaway lagi :) and awak-awak boleh join sama :) ar. dan untuk makluman. contest menang iPhone 5 hari tu, belum ada keputusan di keluarkan untuk siapa yang akan bakal membawa pulang sebiji iphone 5 dari penganjur iaitu denaihati.com :) insyaAllah, da ada keputusan nanti, PG akan umumkan sama dekat sini. doakan PG menang ya? terima kasih sayang-sayang :)

salam. PG

You Might Also Like

4 comments

  1. Tahniah kepada sahabat-sahabat blogger yang mendapatkan hadiah dari sahabat PG

    ReplyDelete
  2. terima kasih. so mcm mana. i guna maxis :(

    ReplyDelete
  3. tengs PG umumkan fyza menang mask daiso tu,... tp,,, cane nk anto info :(

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images