pencuri duit lisa surihani berjaya ditahan


berikutan kes duit sebanyak rm50,000 yang telah dicuri dari akaun bank milik lisa surihani bersama her mother, semalam aku ada terbaca dimana pencuri duit lisa telah ditangkap. melibatkan seorang ibu anak satu. huhu. la ni, macam-macam orang boleh buat kalau da terdesak nak guna duit kan. tapi, agak-agak lah wei. tak de nya semua benda yang tak ada jalan penyelesaian. maka dengan itu. same goes dengan kes lisa ni. dia duduk diam je. akhirnya. si pesalah telah di tangkap. moga lepas ni, sama-samalah kita duduk memerhatikan akaun bank kita tu. kot-kot la banyak duit sangat pun kan, tapi ianya masih duit yang perlu digunakan untuk meneruskan kehidupan kita seharian kan :) berita tentang ni boleh baca sama kat sini : di-sini-bermula.blogspot.com

salam. PG

Comments

  1. Pencuri dah dapat tangkap tapi duit belum tentu dapat balik kan...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ah'ah betul tu sis mia. ntah2 dia da habiskan :)
      morning sis mia :)

      Delete
  2. Akhirnya dah dpt tangkap pun pencuri tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. akhirnya :)
      harus ada tindakan yang sepatutnya. and kalaulah lisa tu baik hati, tarik balik kes ni ke, atas dasar kemanusiaan sebab wanita ni punya anak kan. memang super B la lisa tu. huhu

      Delete
  3. aduyaiii.... tu la sepandai2 tupai melompat akhirnya jatuh ke tanah juga...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup. betul tu farah.
      dia ingat lisa tu tak perasan agaknya :D

      Delete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara