NikKhazami Says Blog !

January 13, 2013

assalamualaikum. fellas. PG nak sharing dengan korang. blog yang takat ni PG juga terjah. orangnya cantik aper. suka tengok. kalau sekali imbas, raut wajah beliau, seakan-akan seorang pelakon. tapi i'm not sure siapa ya. da lupa-lupa gitu. hehe. ok. sila terjah blog beliau kat sini NikKhazami Says !

suker nik sebab blog dia sangat simple. mula-mula masuk blog nik, da jatuh hati dengan template yang dia pakai. by cik bulat erk nik? nak template yang sama boleh tak nik? ;( hehe. tentang nik lagi yang korang patut tahu is, nik rajin update blog. ada sahaja yang menarik di dalam blog nik. sangat jeles. sebab dia rajin nak update blog beliau. tidak macam saya yang malas :D


ini dia Nik Khazami Nik Aziz

*nik, awak tak de kaitan dengan x presiden pas tu kan nik? :D gurau je tau ;)

You Might Also Like

3 comments

  1. Hai PG! amboi.. buat review! hahahah! thank you thank you! cantik eh template blog sy? tapi blog saya x se femes blog PG.. Heee~~


    Have a nice day Puan Gojes! :D

    *setahu saya, saya belum lagi ada kaitan dgn Nik Aziz tu.. LOL! *

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi nik :) hehe. saja nak review :D
      ah'ah, saya suker template blog awak. hehe
      wargh tidak ! blog saya tak femes mana pun nik . :D

      *hehe, saya gurau je tau ;)

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images