Majlis Sepetang Bersama Blogger 2013 #SBB2013

January 23, 2013



gambar kredit to : Denaihati blog

fuhh. selamat pagi everyone. hari ni PG bersemangat sikit ( sikit je ) nak make a entry. pagi-pagi la da buka laman web Berita Harian online. ar. itu satu kewajipan tu. tak buka tak sah. itu yang kadang, kalau kat ofic ni server down, memang akan rasa sepanjang hari la bekabung :D memang tak boleh hidup tanpa internet betul la.

ok. harap-harap tak de yang meluat dan menyampah. sebab. untuk kesekian kalinya. PG nak update lagi, berita tentang iPhone 5 gadget impian yang PG join hari tu :D ngeh3. jangan menyampah tau. sebab, kali ni nak bagitau korang sebenarnya. untuk mengetahui pemenang siapakah yang akan bakal membawa pulang sebijik iPhone 5 dari blog denaihati tu, satu majlis akan di adakan oleh denaihati as a penganjur utama contest iPhone 5 ni. di bawah ni adalah antara tujuan Majlis di adakan :) ( copy dari blog DH sendiri )

Antara tujuan Majlis Sepetang Bersama Blogger 2013 anjuran Denaihati Network :
  1. Bersuaikenal dengan blogger Malaysia dan Blogger Indoensia.
  2. Meraikan pembaca setia dan Rakan Blogger yg menyokong blog Denaihati.
  3. Pertemuan berkongsi pengalaman bersama Top Blogger Malaysia seperti Beautifulnara.com, Amanz.my, Benashaari.com, Yuyuzulaikha.blogspot.com, Kujie2.com, Apesal.com dan banyak lagi.
  4. Pelancaran blog baru Denaihati dan produk baru Denaihati.
  5. Pelancaran beberapa blog baru yang diuruskan oleh Rakan Denaihati Network.
  6. Penyerahan hadiah iPhone 5 Gadget Impian kepada pemenang yang bertuah. >>> moga ada rezeki PG ya :)
venue :
Hotel Singgahsana, Petaling Jaya, Selangor
pada jam 2.00pm, 26/1/2013
honestly, memang nak pegi sangat-sangat. tapi ye lah, kota kinabalu sabah ke kuala lumpur? kalau kk, sabah ke kampung likas, sabah sure PG orang pertama yang akan mendaftar menghadirikan diri :D tak pe la, hopely. ada yang sudi update untuk PG masa tu :) kak sha, kak maz or kak akma maybe kan? hehe.

Para jemputan yang datang akan dihidangankan dengan :
  1. Mini Forum oleh Blogger Malaysia dan Blogger Indonesia.
  2. Hidangan Hi-Tea yang enak.
  3. Hadiah seperti T-shirt Denaihati, Car Sticker Denaihati dan hadiah dari penaja.
  4. Cabutan bertuah seperti package Kembara Muslim Kemboja 4H3M, Gold Bar, Silver Bar dan lain-lain.
  5. Cabutan khas Kembara Muslim Kemboja 4H3M untuk peserta contest iPhone 5.

ok. sekiranya ada yang berminat nak datang atau mungkin korang adalah pembaca setia Denaihati blog dan teringin untuk join together this event, korang masih boleh mendaftarkan diri tau, di Denaihati FB Group. Pendaftaran akan ditutup pada 11.59pm, 23/1/2013.

so. best kan super hadiah yang bakal di menangi? :)

salam. PG 

You Might Also Like

3 comments

  1. Hi PG, saya pun tak dapat pegi. KB - KL pun jauh jugak.. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi nik :)
      ok, kita whatsupp je la ya :)

      Delete
  2. nik !!!! tak sabar nak tunggu keputusannya ecok :D

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images