lagi tiada tajuk

January 10, 2013

assalamualaikum. jejari nak sahaja menaip dan terus menaip. tapi tak tahu apa yang perlu dikatakan di sini. seolah-olah seperti baru sahaja belajar untuk membuat blog. kelu seribu bahasa. sedangkan dalam kepala, bermacam-macam yang ingin dikatakan kat sini. huhu. betul-betul lah mood awal tahun ini agak tidak boleh di percayai langsung. masih dengan mood malas hujung tahun 2012. even, da berulang kali masuk blog ni, tapi rasa untuk mencoret something, da masuk ke dalam laut siap-siap. huhu. rasanya. kepala boleh jame macam ni. adoi. :( da nampak gayanya. mood malas ada berkaitan dengan error yang banyak dekat dalam blog ini. kata kak akmaomar :( dan dengan itu. aku masih memerlukan masa untuk mencari idea yang baru how to fix my blog. nak tukar template yang fresh too. agak-agak ada tak yang korang tahu nak bagi free template comel bagai untuk aku? hehe. so. aku stop kat sini dulu. sebab, aku rasa mata pun da nampak macam 2 3 bayangan depan pc ni :(

salam. PG

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images