KISAH CINTA - NUR FAZURA DAN SHAHEIZY SAM

January 23, 2013

hehe. ini bukan entry kisah cinta fazura ye :D serius. perempuan ni memang cantik dan anggun. tak lain tak bukan. Nur Fazura. pemilik butik House of Doll. siapa tak kenal dengan Fazura kan. da la cantik dari segi penampilan, wajah. beradap sopan lagi ketika berbicara. sungguh sempurnalah bagi aku. perfect super B :) ok, bagi yang merindui lakonan Fazura, korang boleh lah melepaskan rindu dengan menatap wajah Fazura dengan menanti lakonan beliau yang bakal keluar on april 2013 ini melalui slot lestari, Kisah Cinta. sebut tajuk drama Kisah Cinta ni, i'm sure korang juga punya kisah cinta yang tersendiri kan? ar. jangan senyum sumbing pula teringat kisah cinta korang tu. ahaha. tak sesuai la :D jom like facebook Nur Fazura kat SiNi :)


Gambar kredit to Nur Fazura :)

You Might Also Like

2 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images