IPHONE 5 GADGET IMPIAN - SENARAI PEMENANG

January 26, 2013

hai fellas. just now. when PG make this entry. Majlis Sepetang bersama Blogger 2013 #SBB2013 masih lagi berlangsung di Hotel Singgahsana, Petaling Jaya, Selangor. nampak gayanya memang happening la. tengok dari gambar-gambar yang di post dekat dalam facebook denaihati network, twitter #SBB2013, gambar-gambar yang di post oleh para blogger yang ke sana, semuanya super awesome la. memang PG boleh kata, rugi la siapa yang tak pegi. cabutan bertuah mini ipad yang ada 4 ketul tu lagi la super awesome. kalau nisa kay kata, dia nak juga menang benda alah tu. apa tah lagi aku kan? hehe. 

dan ya. PG nak updatekan diri sendiri. yang mana kak sha kata, kak sha salah seorang peserta contest juga, say PG berjaya memenangi salah satu hadiah yang di tawarkan. tapi yang penting. ianya bukan iPhone 5. apa pun PG menantikan entry dari blog DH untuk melihat senarai penuh para pemenang T__T korang boleh tengok hadiah-hadiah yang bakal di menangi seperti dibawah ni. menarik kan? :D



HADIAH CONTEST iPHONE 5 GADGET IMPIAN

Hadiah Tugasan Pertama
  1. Rm500
  2. RM300
  3. RM100
Hadiah Tugasan Kedua
  1. RM500
  2. RM300
  3. RM100
Hadiah Tugasan Ketiga
  1. RM500
  2. RM300
  3. RM100
 
HADIAH UTAMA CONTEST iPHONE 5 GADGET IMPIAN

Setiap pemenang 1 – 5 akan membawa pulang :
  1. Seunit iPhone 5 16GB (Harga iPhone 5 Malaysia RM2190)
  2. Sekuriti Blog untuk tiga bulan oleh Eizil.com
  3. Satu package promosi web hosting oleh Denaihati Network – Serverfreak
  4. eBook Hartanah oleh Abangensem.com
  5. eBook SEO oleh Ariffshah.com
  6. eBook 37 Teknik Luar Biasa Menulis Blog oleh StudioAksara.com
  7. Sebuah buku “Khalifah Ganti Superman” oleh Tan Sri Muhamad Ali Hashim.
  8. Sebuah buku “Keajaiban Rezeki – Keajaiban Otak Kanan
  9. Sehelai T-Shirt DENAIHATI.
  10. Car Sticker DENAIHATI.
  •  Pemenang IPHONE 5 GADGET IMPIAN:
  1. akmaomar.com
  2. sharidawati.blogspot.com
  3. cheezemaz.blogspot.com
  4. cikgunaman.com
  5. www.eyriqazz.com 
kedudukan blog mana yang berada di kedudukan 1,2,3, 4 dan 5 belum di ketahui. tapi, pemenang adalah seperti di atas :) keputusan muktamad katanya. tapi ada blog di atas yg tak update penaja. hurm. apa pun. taniah la buat mereka. T_T

HADIAH SAGUHATI CONTEST iPHONE 5 GADGET IMPIAN
Setiap pemenang 6 – 10 akan membawa pulang :
  1. eBook Hartanah oleh Abangensem.com
  2. eBook SEO oleh Ariffshah.com
  3. eBook 37 Teknik Luar Biasa Menulis Blog oleh StudioAksara.com
  4. Sebuah buku “Khalifah Ganti Superman” oleh Tan Sri Muhamad Ali Hashim.
  5. Sebuah buku “Keajaiban Rezeki – Keajaiban Otak Kanan
  6. Sehelai T-Shirt DENAIHATI.
  7. Car Sticker DENAIHATI.
HADIAH MISTERI CONTEST iPHONE 5 GADGET IMPIAN
Kembara Muslim Kemboja 4H3M suami/isteri






who will be the winner? hehe. nantikan update dari PG laGI ya :D
salam. PG

You Might Also Like

10 comments

  1. Replies
    1. morning nik ;)
      tak pe. next time kita cuba lagi ya.
      insyaAllah, mana tahu rezeki kita kan :D

      Delete
  2. dah tau pemenangnya sapa yabd iphone..untungnya

    ReplyDelete
  3. Dah tahu siapa pemenangnya. Semua hebat2 ..tahniah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup. mereka semua hebat :)
      dan semua peserta pun hebat tau dear :)

      Delete
  4. Replies
    1. terima kasih mak dara ;)
      taniah sama atas tiket cabutan bertuah yang mak dapat :)
      mini ipad tu mak :D

      Delete
  5. Replies
    1. terima kasih kak mia :)
      tapi senarai penuh pemenang belum tahu lagi.
      hehe. nak tunggu tuan Denaihati update :D

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images