happy birthday officemate !

January 22, 2013

happy belated birthday buat kak neeta. buat kak tina dan john. selamat hari jadi buat kalian berdua. dan juga buat PG sendiri. selamat hari jadi yang ke 29 ye PG. ( tua da ! :D ) kira advance sambut birthday la ni. PG lahir 06 februari. ar. nak tahu tahun berapa, korang kira la sendiri. hehe. 

kemarin, bahagian PG buat sambutan hari jadi. sambutan hari jadi ni memang kitaorang as usual buat. beli kek dan makan-makan sikit, and bagi hadiah. sweet je kan. sambutan kemarin, tengok apa yang PG dapat :D pinky towel ! ar. sapa nak bagi hadiah dekat PG ni, boleh saja. jangan malu-malu, tanya je apa alamat PG. ahaha. 




 hehe. bos kata, nak mandi wajib ke aper dekat ofic :D

oh. dan as korang tahu, PG lagi menanti entry siapakah yang akan bakal memenangi hadiah iPhone 5 dari blog denaihati tu. remember contest yang PG join hari tu? hehe. sekiranya ada rezeki PG untuk menang iPhone 5 tersebut, PG akan anggap itulah hadiah hari jadi untuk PG yang paling istimewa. inysaAllah :) sekiranya tidak, PG akan anggap juga contest itu adalah contest paling istimewa buat PG :)

salam. PG

You Might Also Like

2 comments

  1. bestnya sambut besday . fara last sambut besday masa umur 7 tahun T___________T so tak merasa la besday kek sendiri tauuuuuuuu T.T
    http://farra-izzaty.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. ok, tahun ni apa kata farra ajak kengkawan sambut birthday farrah ya ^___^

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images