Dreemika by Radiusite di Nona TV3

January 13, 2013

assalamualaikum. mood tak berapa nak rajin update blog datang lagi. kalau part rajin. sure ada lah 5 6 7 bijik entry dalam sehari kat sini. reader, silent readers pun kena tahan hati sabar menanti entry baru dari PG :D. maafkan PG ya. tau-tau je la. weekend ni kadang mood terbawa-bawa sebab pakcik senin cepat sangat nak memanggil. hehe.

ok. ada siapa-siapa yang tonton rancangan Nona tv3 pukul 2.00 tadi tak? sebab, PG nak sharing dengan korang laman facebook empunya butik tu. boleh klik di sini " Dreemika by Radiusite ". model tadi pun cantik giler  kan. sesuai la jadi model. insyaAllah, nak juga grap koleksi dari dreemika ni. cantik pun cantik juga. sweet-sweet lagi. tapi, kena lah pandai tengok harga kan. jangan tengok cantik sahaja, tapi harga. mak ai. nak tengok kualiti pun, agak-agak la nak pakai setakat masuk ofic. hehe. untuk makluman korang, Dreemika baru sahaja beroperasi pada 09 Dec 2012 tahun lalu. masih kira baru la kan :) sesuai lagi bagi korang yang nak mencari sesuatu kelainan pada tahun baru 2013 ini. 

salam. PG

You Might Also Like

2 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images