carian hangat sepanjang bulan disember 2012

nampaknya kisah sofea putih masih menjadi carian utama manusia sejagat. keywords kat bawah untuk last month blog PG. ambek dekat nuffnang account. mendahului carian keywords bagi blog PG segmen iPhone 5 gadget impian yang berlangsung sepanjang bulan disember tahun 2012. syukur alhamdulillah. ada juga yang sudi cari blog PG kan. ni mesti gara-gara blog PG yang bermasalah dengan carian dekat google hari tu. sedih juga masa tu sebab tengah berusaha nak menang iPhone 5 gadget impian dari blog denaihati tu kan, tup-tup entry pula tak de dalam carian google.com. otai-otai blog kata SERP. nampak sangat PG lemah dalam dunia blog ni kan. 


ada yang kata keywords sangat penting untuk menaikkan trafik / rangking sesebuah blog / dapatkan earn dari nuffy juga. apa pendapat korang? ;)

salam. PG

Comments

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara