win-win iPhone 5 Gadget impian Supporters #2

December 06, 2012

assalamualaikum peeps ;)

remember my entry yg sama about this yang pertama? ya. memang. aku seorang yang agak pelupa untuk mengupdatekan senarai tersebut. but, its okei. penyenaraian akan aku lakukan semula. memandangkan memang tengaaaahhhh freeeee ! :) so. untuk para bloggers yang telah menyokong Puan Gojes dari mula hingga ke hari ini dan harapnya hingga ke akhir segmen iPhone 5 gadget impian berakhir. empunya blog di sini, harapnya akan sudi menyokong Puan Gojes untuk mengundi Puan Gojes blog setiap hari di sini. klik banner je k ;) register da sudah kan? thanks ! and untuk bloggers yang nak blognya di senaraikan, please2 leave ur komen here / url here dan please support Puan Gojes dengan klik button G+1 di sini >>
dan Undi Puan Gojes dekat banner ni :D 

klik banner untuk undi
undian blog pilihan anda iPhone 5 Blogger Paling Hebat

and remember ! penyenaraian akan menerima balasan klik ads nuffnang atau churp-churp korang sepanjang segmen ini juga berlangsung. win-win situation kan? terima kasih gojes !

klik read more untuk tengok senarai nama korang ;)



"senarai akan sentiasa di kemaskini setiap hari, bagi mengelak puan gojes terlupa memberi 'KLIK'

http://dariilhamkehati.blogspot.com/ 
http://pinkymanis.blogspot.com/
http://zahirah87.blogspot.com/ 
http://akuseekorkuman.blogspot.com/ 
http://abiabhar.blogspot.com/
http://adamzico.blogspot.com/
http://festomovies.blogspot.com/
http://peluangtercipta.blogspot.com/
http://www.sensasi2020.com/2012/12/iphone-5-gadget-impian.html
http://www.azamrashid.com/
http://www.bonikacak.com/
http://www.zulkbo.com 
http://pengertian-computer.blogspot.com
http://www.anakulucheka.com/
dayteenlea.blogspot.com
http://zafarah.blogspot.com
http://ummihanie.com/ 
http://dululainsekaranglain.com/
http://www.syuhadasalleh.my/2012/12/segmen-bloglist-iphone-5-gadget-impian.html 
http://education-vionet.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html
http://saljuhumairah.blogspot.com
are_rull (tak jumpa url link blog _ sila update kepada saya link kamu ya) tQ :)
mylifemyprimaryplan.blogspot.com
www.aminjohar.com
http://liberty.winspiral.net
nikainaa.blogspot.com
http://elvisone.blogspot.com/
http://tentangyaya.blogspot.com/
http://askep-net.blogspot.com/
http://www.mialiana.com/2012/12/blogger-personal-blog-adalah-segalanya.html
http://www.zilamanaf.com/2012/12/double-buffered-earnings-sedang-berlari.html
http://tuudia.com/2012/11/03/iphone-5-gadget-impian/
http://www.gnesop.com
Dikbi Kamaruddin
http://www.puterikasih.com/
http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com/2012/12/susulan-isu-anak-derhaka-najwa-latif.html
http://dawaihati.com/
http://ejamothman.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian/
http://amriawan.blogspot.com/
Yas y
Raudzah Zahari
http://www.cikgunaman.com/2012/12/ww-sharing-is-caring.html
http://buatbest.blogspot.com/
http://www.azamrashid.com/2012/11/05/iphone-5-gadget-impian/
Shahrul Anuar
http://miri4evernet.blogspot.com/
http://blogfyna.com/gambar-pra-perkahwinan-khairul-fahmi-che-mat-dan-leuniey-yang-sangat-sweet/
adza irdawati
http://ceritacikika.blogspot.com/2012/11/saya-sedang-mencari-dropshipper-agent.html
Bahrain Ramlan
http://langkahlinda.blogspot.com/
http://cahaya-aimuni.blogspot.com/    
Tok Puteh
http://akubiomed.com/iphone-5-gadget-impian/
http://www.hafizmohd.com/
http://www.cikpjaz.com/
http://squirlsnscribbles.blogspot.com/2012/11/dessert-time.html
http://sporkk.blogspot.com/
http://mamaannezz.blogspot.com/
http://pipoq.blogspot.com/
http://pondokkecil.com/blog/
http://lurvevanilla.blogspot.com/
http://bloggernote.org/
http://eiz1004.upprofits.com/
http://blog.qashmere.net/
http://normj1001.blogspot.com/
http://amarzaim.my/
http://www.aimisyahirah.com/
http://puanbee.com/  
akmaomar.blogspot.com
http://yanmieonline.com/
http://nyueyien.blogspot.com/
Ayah Muda
http://dhiashahida.blogspot.com/
http://dayangdeno.blogspot.com/
http://sympathysoul.blogspot.com/
http://hanyapadanama.blogspot.com/
http://kelabmalam.blogspot.com/

done senarai on entry iPhone 5 gadget impian ;)  

http://idazaidi.blogspot.com/2012/12/telur-asin-masak-bersama-nasi.html 
http://semekarartie.blogspot.com/ 

You Might Also Like

4 comments

  1. salam puangojes 1 klik dari sye janji di teapti hauahauahauah

    ReplyDelete
    Replies
    1. wssalam :D
      wa. da kira menang la ya. 1Malaysia :D
      terima kasih ;)

      Delete
  2. sudah klik..undinya menyusul kemudian....

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images