why its all about vote and vote ?

December 09, 2012

assalamualaikum.
ya. PG tengah free. while encik suami dan anak-anak buah sibuk layan bola. so, PG agak free sahaja duduk belah encik suami :) dan untuk itu, PG nak make a entry untuk si pembaca silent readers PG sorang ni ;)

kenapa post kebelakangan ini tentang undi, undi dan undi sahaja? :)

hello hi silent reader. sorry. ya. memang PG perasan sangat tentang ini. as i say tentang ini dekat sini sama. dan terima kasih sekali lagi sebab alert dengan entry PG. PG pun memang perasan benda ni kan. tapi, apa boleh buat. PG kena duduk berkempen dan terus berkempen untuk meraih sebanyak mana klik button G+1 segmen menang iPhone Gagdet impian yang sedang PG sertai. untuk bersaing dengan 84 peserta, bukan mudah. susah sangat. kadang kena bersengkang mata dan kena perah otak nak buat strategi how to make it easy. nak dapatkan sebanyak mana klik G+1 segmen tu.

 


also kena cari lagi strategi macam mana nak raih undi dari bloggers di luar sana untuk undi PG dalam tugasan ke 3 iPhone 5 Blogger Paling Hebat. sangat susah. ye la, nak puaskan hati orang lain, bukan mudah kan. tak semua orang suka kita like someone ni. nak kata PG blogger hebat. jauh sekali. PG kena bersaing dengan blogger otai. kat sana ada fav blog PG, iaitu bicaramakdara dan uncle HH. wow ! bukan mudah. sangat-sangat bukan mudah. dan untuk itu, i'm so sorry if blog ini dalam 2 3 hari or minggu ada sahaja entry tentang undi dan undi. klik dan klik. hopely awak boleh bantu saya untuk memberikan klik dan undi kan ? :) jangan risau. segmen akan berakhir tak lama lagi. 24 ni da tutup. so. blog tak akan sentuh lagi da pasal undi dan undi. segala keputusan akan di terima dengan rela hati. jika bukan rezeki untuk menang, apa boleh buat :) PG da buat sedaya mungkin.

rasanya cukup takat ni kan ;) thanks being my silent reader ya ;)

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images