Snowworld Game On! jom ke Genting Malaysia !

December 11, 2012

assalamualaikum peeps :)

masih mood cuti-cuti malaysia bah ni kan. tau-tau je la anak-anak sekolah masih bercuti panjang ni. jadi para suri rumah tangga pun confirm la masih mood cuti-cuti malaysia. nanti bila anak-anak da start sekolah semula. ar. adalah yang sibuk juga ke sana ke mari nak jemput anak-anak la. nak kemas itu la. nak kemas ini lah. lebih tepat is. suri rumah ni tak kan pernah berhenti untuk bekerja. sapa setuju sapa setuju ? :D

hey. macam bunyi nak pegi bercuti je kan. and ar. why not pegi Genting Malaysia ! wow ! tak perlu kot nak pegi luar negara bagai. sedangkan Malaysia punya tempat-tempat menarik yang sangat memuaskan hati ! just pilih sahaja mana tempat korang nak. google kan ada. search sahaja. ar. kesempatan masih bercuti-cuti malaysia ni. sekolah pun still cuti kan. hey. anak buah PG will starting class on this 20 of december ! peliks dot com betul la. ada ke ? anak buah naik darjah 1 :)

ok. bebalik dengan genting ! ya.....itu dia.  rasa nya genting tengah buat promotion kot. tau-tau je la, PG ni tak reti sangat english london. so why not, korang klik sini and find out about this ? deal kan :) kot-kot nak bawa anak-anak bercuti kan :)


good morning ! hey. feel to support puan gojes menang iphone 5? klik here. thanks !

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images