senarai undian iPhone 5 Blogger Paling Hebat abad ini

December 04, 2012

assalamualaikum super peeps :)

starting kemarin. ada yang telah menyibukkan diri vote sana sini untuk tugasan ke3 iPhone 5 Blogger Paling Hebat by blog Denaihati. harapnya apa yang kita undi, blog mana yang kita undi itu, ikhlas sama memberikan kita undian sama. i seperti kata denaihati, 'hidupkan untuk memberi?'. baru fair and square orang kata. dan di sini, puan gojes telah mengambil pendekatan yang lebih mudah untuk mengundi para 85 segmenmate yang mana puan gojes telah janjikan akan datang undi blog mereka. risau jika puan gojes terlepas pandang untuk mengundi ;)


setiap hari akan ada 3 blog yang akan saya undi

terima kasih 85 segmenmate ;)

saya juga masih memerlukan bantuan klik g+1 segmen menang iphone 5 gadget impian
hopely, jejak g+1 yang telah saya tgglkan pada 85 segmenmate, akan dapat membalasnya semula ;)
terima kasih ya

You Might Also Like

12 comments

  1. good luck goges.. nak mengundi tapi quota dah habis..

    ReplyDelete
  2. terima kasih deno :) harap deno boleh tlg akak undi setiap hari :)

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum kepada semua terutama para peserta contest Iphone 5 Gadget Impian. Saya telah klik g+ untuk KESEMUA PESERTA kecuali 3 buah blog yang terdapat button error g+ mereka.. Harap2 mereka dapat betulkan button error itu dan saya akan klik g+ untuk anda juga nanti.. All the best kepada semua.

    http://www.bicaramakdara.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih untuk pengumumannya mak dara :) ah'ah la mak dara, ada 2 blog yang PG tak dapat nak bg klik sama. sedih pula PG. harap2 empunya blog dapat fix it. nnti terjah semula blog beliau :)

      Delete
  4. Telah vote untuk puan gojes hari ini...

    ReplyDelete
  5. Tima kasih Kak, insyaAllah petang ni MJ akan undi balas, nanti dah undi MJ update kat FB Denaihati ye :)

    ReplyDelete
  6. wahhh..berusaha keras gayanya nih. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam tu la nampaknya titan :)
      hey, da bantu klik G+1 saya ke? :)

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images