senarai terkini segmen klik G+1 dan Undi Puan Gojes Blog

December 28, 2012

assalamualaikum again fellas and fellow :)

syukur alhamdulillah. PG da selamat mengundi. bukan mengundi pilihan raya umum tu tau. yang tu belum lagi. rasanya kita akan turun mengundi next year of coz. dalam bulan tiga maybe. insyaAllah. masa tu, gunakanlah kuasa dan hak mutlak kita mengundi pemimpin yang benar-benar membawa kita ke arah kebaikan. erk. da macam lain bunyinya kan . but its okei. yang penting, kena tahu. mengundi itu satu kewajipan. kena mengundi. sebab kita akan menentukan. kita akan berada dimana .... erk. sound lain je. tak nak la cakap pasal politik. tak reti bab ni :D

ok. PG da selesai vote untuk hari ini . tapi rasanya ada lagi kengkawan yang belum mengeluarkan vote untuk para 84 segmenmate PG, please. bantu kawan-kawan PG ya. as korang tahu, denaihati blog adalah blog yang punya tagline, hidup untuk memberi. why not korang juga memberikan sedikit bantuan untuk kawan-kawan PG. hehe. jangan lupa PG tau :)

dan. PG nak maklumkan kat sini. untuk para bloggers yang telah pun join segmen PG. insyaAllah. after selesai sahaja segmen iphone 5 gadget impian pada 31.12.2012 ini, PG akan pilih pemenang. dan akan langsaikan segala hutang piutang dekat bloggers ya. terima kasih sebab sudi join segmen PG, sekaligus membantu PG untuk klik button G+1 dan UNDI blog PG SETIAP HARI SEHINGGA 31.12.2012. BANTU PG ya bloggers ;)

dan di sini, PG da update kan sekali lagi senarai peserta yang join segmen PG hari tu. nampaknya ada 13 buah bloggers sahaja yang join. tak pe, syukur alhamdulillah :)

saya harap awak-awak semua tak lupa undi BLOG PG TILL 31.12.2012 ya :)





nota kaki dan tangan :  segmen iphone 5 gadget impian di anjurkan oleh Denaihati.com bersama para penaja iphone 5 eQurban.com, StudioAksara.com, AbangEnsem.com, AriffShah.com, Eizil.com, Sweetkurma.com, Azri.my, Serverfreak.com dan Denai.my.

You Might Also Like

3 comments

  1. alaa, aina msuk asrama 31/12 jgk. xleh laa nk tau spe dpt :(

    ReplyDelete
  2. Pj,,,sye menang charcoal mask dlm GA yg PJ sponsor

    http://princess1405.blogspot.com/search?updated-max=2012-12-28T00:46:00%2B08:00&max-results=1&start=2&by-date=false

    Charcoal Mask (19)

    so nk hntr deatil kt mne ye?


    btw,ni link blog sye.http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. goodluck...InsyaAllah, kalau ada rezeki tak ke mana kan?

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images