senarai peserta segmen klik G+1 dan undi Puan Gojes Blog

December 08, 2012

  • assalamualaikum segmenmate :) 
  • terima kasih sudi join segmen puan gojes ni.
  • senarai akan di sentiasa di kemaskini, 
  • as puan gojes say, 
  • saya memang kaki blog. 
  • dan akan sentiasa berada di blog :)

UPDATE

  1. http://ezzaty-zaty.blogspot.com/2012/12/segmen-klik-g1-dan-undi-puangojes-blog.html 
  2. http://superman-z.blogspot.com/2012/12/segmen-klik-g1-dan-undi-puan-gojes-blog.html
  3. http://aidadamiastory.blogspot.com/2012/12/segmen-klik-g1-dan-undi-puan-gojes-blog.html
  4. http://norazah-contest.blogspot.com/2012/12/segmen-klik-g1-dan-undi-puangojes-blog.html 
  5. http://faralalalala.blogspot.com/2012/12/segmen-klik-g1-dan-undi-puan-gojes-blog.html
  6. http://iman-lee.blogspot.com/2012/12/segmen-klik-g1-dan-undi-puangojes-blog.html
  7. http://nanakimie.blogspot.com/2012/12/segmen-klik-g1-dan-undi-puangojes-blog.html
  8. http://annurgiveaway.blogspot.com/2012/12/segmen-klik-g1-dan-undi-puangojes-blog.html
  9. http://inameowmew.blogspot.com/2012/12/segmen-klik-g1-dan-undi-puangojes-blog.html
  10. http://fazy-fyza.blogspot.com/2012/12/segmen-klik-g1-dan-undi-puangojes-blog.html 
  11. http://nicetoblerone.blogspot.com/2012/12/segmen-klik-g1-dan-undi-puangojes-blog.html 
  12. http://shafinazaina.blogspot.com/2012/12/segmen-klik-g1-dan-undi-puangojes-blog.html  
  13. http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/segmen-klik-g1-dan-undi-puan-gojes-blog.html 

hadiah !!!!


2 pemenang akan menerima Digi Super Reload Social berjumlah RM15.00
yang mana kelebihan super reload ini,
korang akan dapat 250 digi sms free / 100 facebook, sms free / 100 digi mms free !

2 pemenang akan menerima dvd Istanbul Aku Datang !

( en. suami kata, if puan gojes menang iphone 5, penambahan hadiah akan di berikan . insyaallah)

penambahan hadiah
4 x pemenang

You Might Also Like

6 comments

  1. kakak, senarai link blogger yang harus terjah tu kenapa eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh yang tu syg, yang tu supporters akak, mean. dorg harus akak terjah sendiri.. akak nak alihkan sebenarnya tu. its okei, sila abaikan yg tu ya. nanti akak nak letak kat tepi sidebar sebenarnya :) tq for noted benda ni ya syg :)

      Delete
    2. ouh faham. hehehe. mekaseh atas perjelasan kakak. wish kakak menang iphone! :D

      Delete
  2. kak... fyza ade dalam list la. hehe..
    erm,, fyza nak mintak maaf sebab rytu fyza delete segmen yang fyza dah follow.. ade masalah skit. fyza pening. tak bape paham.. tp kali ni, insyaallah fyza cube.. if ada pape, akak tegur la erk bagi betul :)

    ReplyDelete
  3. PG , sorry lame tak vote. kita cuti midsem. balik kampung. takde line tenet :) tp pasni, kita still vote. dont worry :)

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images