segmen menang iphone 5

December 13, 2012

assalamualaikum :)

ar. sekarang ni agak payah nak menarik nafaz lega. sebab contest menang iPhone 5 gadget impian semakin menguji jiwa dan raga para segmenmate. ada yang sudi membantu vote di waktu subuh. tengahmalam pun ada. wa. hebak ! lihatlah penangan iPhone 5. belum dapat lagi, da ada yang agak meroyan kat situ untuk mendapatkannya. sudah tentunya yang meroyan itu PG :D hehe

untuk kesekian kalinya sayang-sayang PG, tolong dan bantu PG ya. klik button G+1 itu sekali sahaja. sehingga button bertukar menjadi merah, and awak selesai di situ untuk bantu PG. TOLONG sayang-sayang PG. PG sangat-sangat hargainya. dan TOLONG ya, tolong jangan klik button tu semula selepas button tersebut betukar menjadi putih semula. biar ianya kekal merah (andai kata korang TELAH SIGN IN GOOGLE KORANG) jangan sayang. button yang da merah bila di klik semula bertukar menjadi putih, akan mengurangkan bilangan jumlah button G+1 yang di terima PG. minta tolong sangat-sangat. PG tak tahu nak buat apa da dengan button ni. sebab ianya akan menjadi kurang tanpa di sedari. ianya mungkin kesilapan dari para pengklik yang cuba untuk membantu. sebenarnya button itu seakan like / unlike fb. jangan unlike after button da bertukar menjadi merah. itu je konsepnya yang mudah sayang. tolong PG ya :(

LIKE ( KLIK BUTTON G+1 ) = BILANGAN BUTTON BERTAMBAH ( ITU SANGAT BAIK )
UNLIKE ( KLIK BUTTON G+1 ) = BILANGAN BUTTON AKAN BERKURANG ( ITU TAK BAIK ) - JANGAN UNLIKE YA SYG2 :(

kat sini, ada segmen yg PG Sediakan untuk membantu PG untuk memenangi iPhone 5. all bloggers boleh join sama. ada hadiah menarik yang PG sediakan. itu topup rm15.00 x 2 pemenang, dvd istanbul aku datang x 2 pemenang, dan charcoal mask daiso x 4 pemenang. all bloggers boleh join sama. sambil bantu PG, sambil join segmen PG ya.


klik banner jika ada berminat nak join segmen PG ja. dan please2, bantu PG untuk klik button ini
( button ini adalah sama dengan button dalam segmen PG ) bila da klik button ni, no need to klik semula dekat dalam segmen PG. jangan ya sayang :( klik hanya sekali. dan boleh teruskan ke syarat ke dua segmen PG tersebut.

BANTUAN AMAT-AMAT DI HARGAI :(

You Might Also Like

4 comments

  1. kita tak unlike pun. vote pun hari2. dont worry PG :)

    ReplyDelete
  2. terima kasih syg :)
    PG sgt2 hargainya ya :(
    ah'ah, jangan unlike lagi. kang unlike, button g kurang :( terima kasih ya syg. lepas ni vote PG hari2. kalau ada 2 3 email lagi, boleh vote utk PG juga :) terima kasih aimi...

    ReplyDelete
  3. Segala upaya dilakukan sahabat PG untuk berjaya mendapatkan gadget impian.
    Semoga berjaya...selalu mendukung sahabat PG tentunya.Insya Allah

    ReplyDelete
  4. Semoga segmen PG memberi point tambahan untuk mendapatkan G+1 dan VOTE.

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images