Segmen klik G+1 dan Undi Puan Gojes Blog

assalamualaikum peeps :)

ini adalah segmen bantuan kepada puan gojes blog dalam memenangi sebiji iphone 5. bantuan klik button G+1 dan vote boleh di buat di sini. bantuan amat-amat di hargai untuk melayakkan puan gojes menang iphone 5 ini. terima kasih ya.


the banner

step also syarat-syarat :
  • buat satu entry tentang 'Segmen klik G+1 dan Undi PuanGojes Blog' 
  • letak banner di blog korang dan tinggalkan entry yang telah selesai di kotak komen segmen ini
  • follow blog Puan Gojes 
  • TAG 5 orang bloggers and PASTIKAN mereka turut sama mengetahui segmen ini
  • ( penting ) klik button G+1 ini
     
CONTOH BUTTON G+1 YANG SELESAI DI KLIK
 ( Konsep Like/Unlike fb )  
LIKE sekali (klik G+1) - button menjadi merah = BIL. BERTAMBAH :)  
UNLIKE (klik G+1) - button menjadi putih = BIL. BERKURANGAN :(
 "Oleh itu, JANGAN unlike button selepas LIKE ya sayang 
 dan LIKE hanya sekali. ecok tak perlu like lagi. tQ "
  • tinggalkan komen 'saya klik G+1 yang #200'
  • ( penting ) UNDI PUANGOJES.BLOGSPOT.COM SETIAP di Segmen ini iPhone 5 Blogger Paling Hebat - ( anda di benarkan undi 3 blog sehari. dan PG mohon bantuan salah satu UNDI adalah atas nama blog puan gojes )


selesai syarat segmen di atas :)



updated :

tarikh akhir segmen : 01.01.2013 / tepat 12.00 tengahmalam - tarikh di panjangkan untuk menerima sebanyak mana lagi bantuan klik g+1 dan vote untuk PG Blog
pemenang : random.org untuk 50 orang pertama yang join segmen ini. 
hadiah : sini
PENYERTAAN KURANG DARI 10 SELEPAS TARIKH,   
AKAN DI PILIH SECARA RANDOM SAMA UNTUK 5 PEMENANG SAHAJA 
Remember :
Puan Gojes adalah seorang kaki blog. dan akan sentiasa mengemaskini blog. penyertaan terawal adalah menarik hati puan gojes. dan jika encik suami baik hati, penyertaan terawal 
( mungkin 5 atau 10 atau 15 or 20 ) pasti akan menerima free gift :)
( senarai peserta terkini #3 )

Comments

  1. Selamat mengundi dan selamat berjaya utk pn gojes!

    pssst...tugasan selesai utk hari ni =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih hafizmd :)
      da macam mengundi pilihan raya da kan :D

      Delete
  2. Hai ;) DAH UNDI.. Nak join Segmen ni ;)

    http://ezzaty-zaty.blogspot.com/2012/12/segmen-klik-g1-dan-undi-puangojes-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ezzaty :) klik G+1 da sudakan? ;)

      Delete
  3. akak, kita join :)

    http://superman-z.blogspot.com/2012/12/segmen-klik-g1-dan-undi-puan-gojes-blog.html

    kita dah dua hari undi untuk member kita :)
    kan kena pilih tiga blog kan .

    kita ade jugak pilih blog puangojes :) hiks

    ReplyDelete
    Replies
    1. ah'ah syg. kena pilih tiga. :)
      terima kasih undi blog puan gojes. :D
      harap hari2 aimi undi PG, bolehkan? ;)

      terima kasih again sayang :)

      Delete
  4. http://aidadamiastory.blogspot.com/2012/12/segmen-klik-g1-dan-undi-puan-gojes-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih aida :)
      harap dapat undi PG blog setiap hari ya ;)
      anyway. klik G+1 yang ke berapa erk?

      Delete
  5. aida just copy je. then paste. hihi/. sama sama

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh boleh erk? sebab akak try utk copy, tapi tak dapat pula :)
      harap2 blogger lain yang nak join sama contest ni, boleh copy and letak dekat entry mereka :)

      Delete
  6. saya klik G+1 yang ke #151

    azza join : http://norazah-contest.blogspot.com/2012/12/segmen-klik-g1-dan-undi-puangojes-blog.html , gudluck akak sayanggg <3

    ReplyDelete
  7. alaaa. kenapa tak cakap hadiah apaa ? :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi syg arina :) ok, tenang. tenang sayang. hadiah nak kemaskini sat lagi ni :)
      da join ke belom ni :D

      Delete
    2. haha. saja gurau :D
      belum lagi. insya allah ada masa i'll join kay! :)

      Delete
    3. hehe. tak pe. memang PG nak update sebenarnya :)
      anyway, jom klik button g+1 tu ka. makesure button tu jadi merah. then akan kira di terima kliknya and, nanti bgtau la PG, arina klik yg ke berapa kat situ :)

      anyway. minat tgk istanbul aku datang tak? :D

      Delete
  8. dah undi dan g+ ! #180 :) hrp2 bertuah , hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. opss , http://faralalalala.blogspot.com/2012/12/segmen-klik-g1-dan-undi-puan-gojes-blog.html

      Delete
  9. join!

    http://iman-lee.blogspot.com/2012/12/segmen-klik-g1-dan-undi-puangojes-blog.html

    Saya klik G+1 yang ke #184 ;) semoga Puan Gojes menang iPhone5 heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih iman :)
      ar, ni mak angkat siap nak bagi amaran, vote untuk PG hari2 ye :D

      Delete
  10. join tanpa buat entri boleh? Hehe xDD bukannya ap , tak pandai nak atur ayat

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. morning cekodok yang manis :)
      tak pe, awak main copy je syarat2 tu then put kat entry awak :)
      bkn tak blh syg, boleh sgt2. tapi lebih better make a one entry kan. ar, blh support PG dekat kawan2 yg 5 org tu lagi. :) ala, cpt2 copy syarat2 tu. hehe
      tolong PG menang ni tau :) pleaseeee :(

      Delete
  11. join:) nana klik G+1 yang ke #216

    http://nanakimie.blogspot.com/2012/12/segmen-klik-g1-dan-undi-puangojes-blog.html

    ReplyDelete
  12. Salam..saya join

    'saya klik G+1 yang #217

    http://annurgiveaway.blogspot.com/2012/12/segmen-klik-g1-dan-undi-puangojes-blog.html

    tq

    ReplyDelete
  13. Good luck Puan Gojes, MJ dah vote malam ni :)

    ReplyDelete
  14. saya klik G+1 yang #220 . :)

    http://inameowmew.blogspot.com/2012/12/segmen-klik-g1-dan-undi-puangojes-blog.html

    ReplyDelete
  15. saya klik G+1 yang #287

    http://fazy-fyza.blogspot.com/2012/12/segmen-klik-g1-dan-undi-puangojes-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalam syg :)
      terima kasih join segmen PG ya :)

      Delete
  16. SAYA klik G+1 yang #322

    http://fazy-fyza.blogspot.com/2012/12/segmen-klik-g1-dan-undi-puangojes-blog_17.html

    maaf la haritu fyza delete.. ade masalah skit. now, fyza join balik. heehe.. good luck kak.. chaiyok tok dapatkan iphone5. hehe

    ReplyDelete
  17. puan gojes! sy join :)

    Saya klik G+1 yang #406
    http://nicetoblerone.blogspot.com/2012/12/segmen-klik-g1-dan-undi-puangojes-blog.html

    ReplyDelete
  18. http://shafinazaina.blogspot.com/2012/12/segmen-klik-g1-dan-undi-puangojes-blog.html aina join ye. gud luck akak :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. aina, sorry syg. akak baru nak reply :)
      btw thanks so much ya syg :)

      Delete
  19. join

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/segmen-klik-g1-dan-undi-puan-gojes-blog.html

    kak,hri ni tk leh undi,sebb dh undi blogger lain =P
    tak perasan segmen ni.tapi tkpe,sye akn undi akan esok dn seterusnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai syg :)
      sorry, akak baru nak reply komen ni. sorry ya syg :)
      btw, thanks so much join segmen akak. and yes, vote untuk akak lagi till 31.12.2012 ni ya syg :)

      thanks !

      Delete
  20. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara