Segmen klik G+1 dan Undi Puan Gojes Blog

December 08, 2012

assalamualaikum peeps :)

ini adalah segmen bantuan kepada puan gojes blog dalam memenangi sebiji iphone 5. bantuan klik button G+1 dan vote boleh di buat di sini. bantuan amat-amat di hargai untuk melayakkan puan gojes menang iphone 5 ini. terima kasih ya.


the banner

step also syarat-syarat :
  • buat satu entry tentang 'Segmen klik G+1 dan Undi PuanGojes Blog' 
  • letak banner di blog korang dan tinggalkan entry yang telah selesai di kotak komen segmen ini
  • follow blog Puan Gojes 
  • TAG 5 orang bloggers and PASTIKAN mereka turut sama mengetahui segmen ini
  • ( penting ) klik button G+1 ini
     
CONTOH BUTTON G+1 YANG SELESAI DI KLIK
 ( Konsep Like/Unlike fb )  
LIKE sekali (klik G+1) - button menjadi merah = BIL. BERTAMBAH :)  
UNLIKE (klik G+1) - button menjadi putih = BIL. BERKURANGAN :(
 "Oleh itu, JANGAN unlike button selepas LIKE ya sayang 
 dan LIKE hanya sekali. ecok tak perlu like lagi. tQ "
  • tinggalkan komen 'saya klik G+1 yang #200'
  • ( penting ) UNDI PUANGOJES.BLOGSPOT.COM SETIAP di Segmen ini iPhone 5 Blogger Paling Hebat - ( anda di benarkan undi 3 blog sehari. dan PG mohon bantuan salah satu UNDI adalah atas nama blog puan gojes )


selesai syarat segmen di atas :)



updated :

tarikh akhir segmen : 01.01.2013 / tepat 12.00 tengahmalam - tarikh di panjangkan untuk menerima sebanyak mana lagi bantuan klik g+1 dan vote untuk PG Blog
pemenang : random.org untuk 50 orang pertama yang join segmen ini. 
hadiah : sini
PENYERTAAN KURANG DARI 10 SELEPAS TARIKH,   
AKAN DI PILIH SECARA RANDOM SAMA UNTUK 5 PEMENANG SAHAJA 
Remember :
Puan Gojes adalah seorang kaki blog. dan akan sentiasa mengemaskini blog. penyertaan terawal adalah menarik hati puan gojes. dan jika encik suami baik hati, penyertaan terawal 
( mungkin 5 atau 10 atau 15 or 20 ) pasti akan menerima free gift :)
( senarai peserta terkini #3 )

You Might Also Like

47 comments

  1. Selamat mengundi dan selamat berjaya utk pn gojes!

    pssst...tugasan selesai utk hari ni =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih hafizmd :)
      da macam mengundi pilihan raya da kan :D

      Delete
  2. Hai ;) DAH UNDI.. Nak join Segmen ni ;)

    http://ezzaty-zaty.blogspot.com/2012/12/segmen-klik-g1-dan-undi-puangojes-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ezzaty :) klik G+1 da sudakan? ;)

      Delete
  3. akak, kita join :)

    http://superman-z.blogspot.com/2012/12/segmen-klik-g1-dan-undi-puan-gojes-blog.html

    kita dah dua hari undi untuk member kita :)
    kan kena pilih tiga blog kan .

    kita ade jugak pilih blog puangojes :) hiks

    ReplyDelete
    Replies
    1. ah'ah syg. kena pilih tiga. :)
      terima kasih undi blog puan gojes. :D
      harap hari2 aimi undi PG, bolehkan? ;)

      terima kasih again sayang :)

      Delete
  4. http://aidadamiastory.blogspot.com/2012/12/segmen-klik-g1-dan-undi-puan-gojes-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih aida :)
      harap dapat undi PG blog setiap hari ya ;)
      anyway. klik G+1 yang ke berapa erk?

      Delete
  5. aida just copy je. then paste. hihi/. sama sama

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh boleh erk? sebab akak try utk copy, tapi tak dapat pula :)
      harap2 blogger lain yang nak join sama contest ni, boleh copy and letak dekat entry mereka :)

      Delete
  6. saya klik G+1 yang ke #151

    azza join : http://norazah-contest.blogspot.com/2012/12/segmen-klik-g1-dan-undi-puangojes-blog.html , gudluck akak sayanggg <3

    ReplyDelete
  7. alaaa. kenapa tak cakap hadiah apaa ? :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi syg arina :) ok, tenang. tenang sayang. hadiah nak kemaskini sat lagi ni :)
      da join ke belom ni :D

      Delete
    2. haha. saja gurau :D
      belum lagi. insya allah ada masa i'll join kay! :)

      Delete
    3. hehe. tak pe. memang PG nak update sebenarnya :)
      anyway, jom klik button g+1 tu ka. makesure button tu jadi merah. then akan kira di terima kliknya and, nanti bgtau la PG, arina klik yg ke berapa kat situ :)

      anyway. minat tgk istanbul aku datang tak? :D

      Delete
  8. dah undi dan g+ ! #180 :) hrp2 bertuah , hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. opss , http://faralalalala.blogspot.com/2012/12/segmen-klik-g1-dan-undi-puan-gojes-blog.html

      Delete
  9. join!

    http://iman-lee.blogspot.com/2012/12/segmen-klik-g1-dan-undi-puangojes-blog.html

    Saya klik G+1 yang ke #184 ;) semoga Puan Gojes menang iPhone5 heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih iman :)
      ar, ni mak angkat siap nak bagi amaran, vote untuk PG hari2 ye :D

      Delete
  10. join tanpa buat entri boleh? Hehe xDD bukannya ap , tak pandai nak atur ayat

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. morning cekodok yang manis :)
      tak pe, awak main copy je syarat2 tu then put kat entry awak :)
      bkn tak blh syg, boleh sgt2. tapi lebih better make a one entry kan. ar, blh support PG dekat kawan2 yg 5 org tu lagi. :) ala, cpt2 copy syarat2 tu. hehe
      tolong PG menang ni tau :) pleaseeee :(

      Delete
  11. join:) nana klik G+1 yang ke #216

    http://nanakimie.blogspot.com/2012/12/segmen-klik-g1-dan-undi-puangojes-blog.html

    ReplyDelete
  12. Salam..saya join

    'saya klik G+1 yang #217

    http://annurgiveaway.blogspot.com/2012/12/segmen-klik-g1-dan-undi-puangojes-blog.html

    tq

    ReplyDelete
  13. Good luck Puan Gojes, MJ dah vote malam ni :)

    ReplyDelete
  14. saya klik G+1 yang #220 . :)

    http://inameowmew.blogspot.com/2012/12/segmen-klik-g1-dan-undi-puangojes-blog.html

    ReplyDelete
  15. saya klik G+1 yang #287

    http://fazy-fyza.blogspot.com/2012/12/segmen-klik-g1-dan-undi-puangojes-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalam syg :)
      terima kasih join segmen PG ya :)

      Delete
  16. SAYA klik G+1 yang #322

    http://fazy-fyza.blogspot.com/2012/12/segmen-klik-g1-dan-undi-puangojes-blog_17.html

    maaf la haritu fyza delete.. ade masalah skit. now, fyza join balik. heehe.. good luck kak.. chaiyok tok dapatkan iphone5. hehe

    ReplyDelete
  17. puan gojes! sy join :)

    Saya klik G+1 yang #406
    http://nicetoblerone.blogspot.com/2012/12/segmen-klik-g1-dan-undi-puangojes-blog.html

    ReplyDelete
  18. http://shafinazaina.blogspot.com/2012/12/segmen-klik-g1-dan-undi-puangojes-blog.html aina join ye. gud luck akak :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. aina, sorry syg. akak baru nak reply :)
      btw thanks so much ya syg :)

      Delete
  19. join

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/segmen-klik-g1-dan-undi-puan-gojes-blog.html

    kak,hri ni tk leh undi,sebb dh undi blogger lain =P
    tak perasan segmen ni.tapi tkpe,sye akn undi akan esok dn seterusnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai syg :)
      sorry, akak baru nak reply komen ni. sorry ya syg :)
      btw, thanks so much join segmen akak. and yes, vote untuk akak lagi till 31.12.2012 ni ya syg :)

      thanks !

      Delete
  20. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images