segmen jom klik G+1 dan Undi Puan Gojes setiap hari menang iPhone 5 sampai lebam

December 06, 2012


assalamualaikum :)

jawap bagi yang muslim itu wajib *hehe . ok .  just now puan gojes nak buat satu segmen ni. harap ramai yang sudi join kan diri . senang dan mudah giler je .  jangan risau tahap kritikal . ar ? seperti kedengaran bunyi kacing - kacing kat hujung ayat ni :P *kakaka .



Syarat syarat ?

Uhuk jangan risau ye , mudah saja .

   
  • Buat satu entry " jom klik G+1 dan Undi Puan Gojes Setiap hari menang iPhone 5 sampai lebam "  
  • Letak link entry yang korang buat kat dalam kotak komen di bawah ni . 
  • Follow blog Puan Gojes ( jika sudi, tidak ada paksaan )
  • Support dengan klik button G+1 ini
    ( nota kaki dan tangan : klik hanya boleh di buat di sini =_= )
  • Support dengan undi dekat banner di bawah - undi Puan Gojes blog setiap hari ( cara undi ? di sini )


hehe .  selesai . itu je la . senang kan ? . ok . segmen akan berakhir 25 diSember 2012 . 
 pemenang ? hadiah ? akan di kemaskini di sini juga . hadiah pasti berbaloi - baloi :)
jom tag kawan beramai - ramai ;)

You Might Also Like

2 comments

  1. good luck puangojes.. jika ada kesempatan nanti saya akan vote awak sebagai blog pilihan terbaik.

    ReplyDelete
  2. Salam puan gojes..sy silent reader blog ini..kenapa sejak kebelakangan ni, post puan hanyalah tentang undi undi dan undi?

    x syok la..

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images