PENGUMUMAN RASMI : Segmen klik G+1 dan Undi Puan Gojes Blog DI LANJUTKAN SEKALI LAGI

December 26, 2012

assalamualaikum dear readers :) PG nak buat pengumuman kat sini, untuk segmen yang PG anjurkan iaitu Segmen klik G+1 dan Undi Puan Gojes Blog dengan ini, PG akan lanjutkan sekali lagi tarikh segmen sehingga 01.01.2013 (selasa) maka dengan itu, PG harap ada lagi yang sudi join segmen yang PG anjurkan. PG mohon maaf dengan segala kesulitan yang berlaku. jangan risau. hadiah telah pun selamat berada di tangan PG. tinggal nak pilih pemenang dan pos sahaja. dan dengan itu, PG sekali mohon bantuan, untuk VOTE BLOG PG SEHINGGA 31.12.2012 ini. yang mana, segmen yang PG anjurkan adalah supported PG BLOG untuk memenangi iPhone 5 gadget impian dari BLOG DENAIHATI.COM. PG MOHON MAAF YA :)

Nak  join segmen lagi, klik di sini >> Segmen klik G+1 dan Undi Puan Gojes Blog
HADIAH dan UPDATED PESERTA segmen, boleh tengok di sini >> senarai peserta segmen klik G+1 dan undi Puan Gojes Blog

terima kasih semuanya :)




p/s : iPhone 5 Gadget impian contest tinggal 5 hari je lagi. kengkawan readers, tolong bantu PG menang iPhone 5 Gadget Impian dengan klik G+1 di segmen iPhone 5 Gadget impian ini ya :) ( BAGI YANG BELUM BANTU PG, KLIK BUTTON SEHINGGA MENJADI MERAH )dan harap dapat bantu VOTE blog PG hari-hari, dekat sini iPhone 5 Blogger Paling Hebat.

You Might Also Like

7 comments

  1. ade segmen jgk ke ? nk join laa . hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ade. hehe. boleh saja syg :) jangan lupa klik button sehingga merah ya :) dan klik hanya untuk hari ini sahaja. ( hanya sekali ) ecok tak perlu klik lagi :D

      Delete
  2. aina dh klik ary tuh lgi. cume xtau ade segmen nih jea :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. ok, kalau gitu. abaikan yang bab klik tu. kalau da klik hari tu, jangan klik lagi ya syg :) but, to sure if da klik ke belum, aina just klik button tu. jika bertukar menjadi putih, aina please klik semula till menjadi merah ya :)

      dan continue ke syarat segmen seterusnya. iaitu vote blog PG sehingga 31.12 ya syg :) dan, dan. tag 5 orang kawan lagi. dan makesure mereka tahu tentang segmen ni. senang je kan? :)

      Delete
  3. hope dapat banyak vote lagi..goodluck puangojes

    ReplyDelete
  4. kalau free nanti saya nak join l;ah ihi

    ReplyDelete
  5. yeaah...sy tak dpt join laa puan gojes..maaf3... bz..apa pun sy ttp sokong puan gojes :)

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images