Pemenang 3 Blog Pilihan Terbaik

December 19, 2012

assalamualaikum dear readers :)

seharian duduk rumah hari ni. buatkan PG kemaskini blog. kempen memang satu, dua tiga blog sahaja. bukan demand sebab G+1 button segmen menang iPhone 5 Gadget Impian tu da naik melebihi sis akmaomar. tidak. tidak sama sekali. tapi ini semua kerana PG tengah mengemaskini coding-coding H1, google analytics dan juga meta tag. ada few yang PG berguru dengan danial. blog danial juga kemas. PG suker.

dan oh ya. sebut pasal sis akmaomar. also the 84 peserta yang bersaingan secara sihat dengan PG dalam segmen menang iPhone 5 gadget impian tu kan. YE. PG nak ucapkan taniah buat sis akmaomar kerana baru sahaja dinobatkan sebagai Pemenang Tempat Pertama Contest 3 Blog Pilihan Terbaik yang mana, contest ini telah pun di anjurkan oleh Amirze (dot) com.

http://blog.amirez.com/pemenang-contest-3-blog-pilihan-terbaik-2/

Pemenang Contest 3 Blog Pilihan Terbaik

Berikut adalah 5 pemenang utama Contest 3 Blog Pilihan Terbaik yang telah ditapis dan diadili seadil yang mungkin:

hebat-hebat juga pemenangnya kan :) jom korang. kalau nak belajar SEO, boleh rujuk mereka juga :) taniah buat para pemenang ! awak hebak !!


dan if kengkawan rasa, PG layak menang iPhone 5 gadget impian dari denaihati, jom bantu PG dengan klik BUTTON G+1 di segmen ini iPhone 5 Gadget iMPIAN dan ( klik button G+1 tersebut sekali sahaja. ecok tak perlu klik lagi. juga KLIK BUTTON G+1 sampai bertukar ke warna Merah ) dan UNDI PG setiap hari di entry ini iPhone 5 Blogger Paling Hebat. terima kasih ya di atas bantuan rakan-rakan :)

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images