morning voters !

December 20, 2012

assalamualaikum dear readers :)

dan selamat pagi. PG awal masuk ofic hari ni. kemarin da cuti. so hari ni kena masuk ofic awal. tau-tau je la pekerja cemerlang, gemilang dan terbilang :D wek. muntah hijau perasan giler kat situ kan :) ok. hari-hari pun PG awal datang ofic. alamak, rasanya da lama tak menconteng ikut suka hati kat sini. hehe. oh. meaning selalunya kena baca betul-betul la kan before published. hehe. teringat pula dian dalam istanbul aku datang. D, published ! hehe. ar, sapa tengok istanbul aku datang, faham la korang apa yang aku maksudkan itu :)

ok, kemarin PG cuti. duduk rumah,edit blog. kempen few blog. sound like da give up je kan :( its okei. rasanya kena take noted, if ada rezeki PG menang iPhone 5 Gagdet Impian tu, adalah. kalau tak de, nak buat macam mana kan. kita da usaha sebaik mungkin. insyaAllah. doakan sahaja. dan pada yang rasa, PG masih boleh terus bersaingan dengan para segmenmate yang lain, dan tak jemu-jemu menyokong PG, please. bantuan vote anda amat-amat hargai. dan PG ucapkan ribuan terima kasih :) dan pada yang sudi dan belum lagi memberikan bantuan klik button G+1 pada segmen iPhone 5 Gadget impian yang PG joined tu. please ye sayang. boleh klik di sini iPhone 5 Gadget Impian. klik button hanya sekali sayang. sehingga button bertukar menjadi warna merah. itu sahaja :) senang je kan. hehe. sempat lagi nak kempen kan :)

ok. kejap lagi PG nak pegi hq, masih menghadirkan diri as a urus setia pendaftaran kursus. tapi tak lama mana pun. sejam macam tu PG akan balik semula ke ofic. and after that, boleh la PG undi para segmenmate yang lain :)


p/s : kengkawan readers, tolong bantu PG menang iPhone 5 Gadget Impian dengan klik G+1 di segmen iPhone 5 Gadget impian ini ya :) dan harap dapat bantu VOTE blog PG hari-hari, dekat sini iPhone 5 Blogger Paling Hebat.

thanks kengkawan :)

You Might Also Like

4 comments

  1. hai syg aimi :) hari ni da vote PG kan? ;D

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. terima kasih deno syg :)
      thanks voting PG hari ni :D
      *wa, mcm tau2 je kan . hehe

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images