Majlis Perkahwinan Maria Elena

December 20, 2012

assalamualaikum dear readers :)

omg ! PG tak tido lagi la :D sat lagi PG akan masuk tido. encek suami pun da siap sound 'ehem. ayang jam berapa nak masuk tido tu' hehe. ok. sat-sat. PG tak lama kat sini. cuma nak bagitau korang yang PG baru je habis menonton video maria elena wedding ! omg ! omg ! omg ! nampak sangat PG tak update pasal maria. apa pun, PG nak ucapkan selamat pengantin baru buat maria dan juga suami. semoga awak berdua berbahagia :) 



kredit to facebook MariaElenaZarul

semoga berbahagia sayang :)

p/s : kengkawan readers, tolong bantu PG menang iPhone 5 Gadget Impian dengan klik G+1 di segmen iPhone 5 Gadget impian ini ya :) dan harap dapat bantu VOTE blog PG hari-hari, dekat sini iPhone 5 Blogger Paling Hebat.

You Might Also Like

2 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images