lebih baik dengan pemberian extra mile with Standard Chartered

December 03, 2012

assalamualaikum blogger-blogger yang comei :)

hari ini anak buah puan gojes da start masuk kelas di UiTM, Kampus Sabah. syukur alhamdulillah. attend pra diploma beberapa bulan yang lalu, pass kat situ dan kini layak di tawarkan menduduki Diploma Pengurusan Pelancongan. pilihan hati katanya. syukur alhamdulillah :) puan gojes memang tahu dia minat bab pelancongan ni dari sekolah menengah lagi. huhu. so, semoga dia akan sukses je la. sebab, puan gojes sendiri tak sampai U lagi :) takat ambik sijil tu je la :D dan ianya menjadikan puan gojes super eksited bila anak buah puan gojes ni berjaya di tawarkan U :) sobsob. bukan apa, sedih pula berjauhan dengan si chubby ni. peneman puan gojes speaking sebenarnya :P

ok. stop kat situ. ni ada lagi yang super eksited nak bagitau. kini nuffnang dengan Standard Chartered Business Platinum atau Business Gold Credit Card, korang boleh je bawa family korang on that long-awaited holiday! wehuuu ! Sign-up hari ini get an amazing 15% Petrol CashBack for 6 months + SmartTAG worth RM120 or Touch ‘n Go card worth RM100 for all your travel needs + RM55 CashBack to sweeten the deal! super eksited tak wei :D


more info, klik SiNi :)
 

terima kasih nuffnang ;)

wa..jangan lupa bantu klik g+1 segmen menang iphone 5 gadget impian puan gojes !!! 
tolong ! tolong !

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images