Kedudukan Terkini – Kontest Gadget Impian iPhone5 Kiraan Mata G+1 Puan Gojes Blog

December 11, 2012

assalamualaikum fellas :)

PG datang nak jemput korang join segmen PG dekat sini. hadiah sangat menarik. :D sapa-sapa sahaja boleh join, yang penting awak punya akaun google :) senang je kan. dan di sini, PG nak sharing dekat para peng klik / pengundi yang sempat meluangkan masa sedikit untuk klik button G+1 entry menang iPhone 5 gadget impian sekaligus mengundi Puan Gojes blog as a iPhone 5 Blogger Hebat. ok. awak-awak boleh lihat di sini, kedudukan bantuan klik button G+1 yang PG terima. atas bantuan para 84 segmenmate, para kengkawan, para readers, segmen PG, blogwalking dan yang tak di kenali, menjadi kenal di sini :) #salam perkenalan dari PG ya.


kedudukan terkini boleh tengok di sini

nampaknya Blog PG berada di nombor '2' dengan menerima sebanyak 182 klik button G+1 dari kengkawan semua. kedudukan akan sentiasa berubah bila PG menerima bantuan klik lagi dari kengkawan. dan PG berharap sangat, dapat menerima PG sebanyak mana mungkin lagi untuk berada di kedudukan pertama. insyaAllah. as people knew, blog akma berada di atas PG blog. mungkin ianya akan berubah dengan bantuan rakan-rakan PG. insyaAllah.

dan couting tidak akan berhenti di sini sahaja. dengan berjalannya tugasan untuk mendapatkan sebanyak klik G+1 segmen menang iPhone 5 gadget impian ini, berjalan seiringan dengan itu, PG kena meraih sebanyak mana lagi VOTE untuk mengundi PG dalam segmen iPhone 5 Blogger Paling Hebat. harapnya kengkawan dapat bantu PG untuk memenangi iPhone 5 ini ya kawan-kawan. PG nak ucapkan ribuan terima kasih atas bantuan yang di berikan.

  • BANTU Klik button G+1 segmen iPhone 5 gadget impian di sini 
  • BANTU Undi segmen iPhone 5 blogger paling hebat di sini
  • PANDUAN MENGUNDI di sini

terima kasih fellas :)

You Might Also Like

11 comments

  1. click semua, jangan tak click, lets support Puan Gojes :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes fahmi :)
      please click for PG kan. terima kasih atas sokongannya ya fahmi :)

      Delete
  2. Replies
    1. hehe. tekejut PG. aimi, tolong2 PG ya. let other know about this syg?
      and biar mereka bantu PG untuk klik button G+1 and also vote for PG. bolehkan? :)
      thanks ya syg :)

      Delete
  3. wahhh... sikit lagi.... good luck pn gojes! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. deno, vote untuk PG hari2 ya :) jom undi...:D

      Delete
  4. memang turun naik +1 ni..tak faham

    btw, kalau nak mencuba nasib lucky draw boleh cuba baca dulu di

    http://www.cikgunaman.com/2012/12/cabutan-bertuah-menggapai-gadjet-impian.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal cikgu. tak reti kenapa. :( sobsob.

      oh, entry tu. ya, PG da baca sama cikgu :) thanks for sharing ya cikgu :)

      Delete
  5. tahniah diucapkan kepada semua.. hai gojes, slmt petang.

    ReplyDelete
  6. Tahniah yah dapat no 2 kedudukan G+1 nya PG

    ReplyDelete
  7. Selamat yang telah mendapatkan G+1 terbanyak, puangojes di posisi 2...

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images