its december !

December 01, 2012

assalamualaikum peeps :)

dan selamat pagi sabtu. syukur alhamdulillah. kemarin petang encik suami dan selamat sampai rumah. tu pun plan balik sama-sama dari tempat aku bekerja. decide untuk singgah makan sebelum balik rumah. tapi niat tak kesampaian. masing-masing pun penat. suami dari outstation, singgah office sat make a report then lepak-lepak dengan kawan sat dan baru pulang jumpa isteri ;) tak pe. orang kata di sebalik kejayaan seorang suami itu, ada sang isteri dibelakangnya :D

dan hola disember ! hole segmenmate ! :) memandangkan hari ini cuti-cuti malaysia, so kempen akan bergerak seiring dengan perjalanan pagi sabtu aku hari ini :) duduk rumah tak de buat apa-apa, jom ayuh kempen ! segmenmate, wait for me ye. harap-harap g+1 hari ini boleh mencecah ke angka seratus :) inysaAllah :)

jom segmenmate, kita jumpa sat lagi ye. sebab, aku tengah nak tawaf kotak pusat pengaduan awam aku tu. kang tak balas-balas, habis kena saman blog ni nanti :D dan nak kena tawaf sama guestbook blog crack, memandangkan beliau mengizinkan aku untuk berkempen di situ :)

terima kasih segmenmate, terima kasih budak-budak yang suka mengadu dan terima kasih guestbook crack :)

last not least, kempen untuk mendapatkan sebanyak mungkin klik g+1 untuk segmen iPhone 5 gadget impian masih diteruskan ;) readers, please-please help me ya. klik segmen tu dan klik g+1. banner segmen can too klik. thanks again !

You Might Also Like

2 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images