iphone 5 gadget impian - satu hari sahaja lagi

assalamualaikum fellas :)

what i miss about blogging is. i can share anything about my feeling. wa. da speaking pula kan. :D tak pe. kot-kot ada rezeki nak melancong keluar negara ke aper ke, tak la nampak sangat tak reti cakap ong putih :D

ok. minggu ni sangatlah minggu stress. segmen iphone 5 gadget impian pun di panjangkan lagi till ecok. so mean, hanya hari ini dan ecok akan menjadi minggu last stress. lepas tu, kena terima seadanya siapa yang akan bakal membawa balik 5 bijik iphone 5 dari denaihati dan para penaja segmen iaitu eQurban.com, StudioAksara.com, AbangEnsem.com, AriffShah.com, Eizil.com, SweetKurma.com, ServerFreak.com, Neohas.com, Anarm.net dan Denai.my. 

honestly, memang sedih kalau kalah. ye la. hadiah utama iphone 5. keluaran terbaru dari apple. sekaligus mobile fon yang paling nipis dan ringan. siapa yang dapat memang beruntung la jawapnya. yang kalah, sound like PG akan kalah, sure sedih medih pedih lulu hati :( wargh !

so. hari ni aktiviti PG seperti biasa. mengundi dan terus mengundi. dan semoga dengan undian yang diberikan oleh kengkawan segmenmate PG, akan dapat menlayakkan PG turut merasa hadiah utama iphone 5 tu. insyaAllah kan :) entahlah. hati pun da rasa tak sedap. rasa macam , akan kalah pun ada . rasa akan menang pun ada . sound like, patah hati ? putus harapan , pun ada kan . huhu . apa pun, ecok da last day  segmen. PG harap sangat, bantuan, support undian untuk PG di akhir-akhir segmen ni. insyaAllah. PG stop kat sini dulu ya :)

selamat malam semua :)

Comments

  1. as salam PG,

    kala menang, urusan nombor dua... yg penting kita dah usaha... rite? ;)

    dan, peroleh kawan2 baru, eratkan yg lama ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wssalam ummi,

      ya ummi. kita sudah usaha sebaiknya :)
      dan yang bestnya is, jumpa kawan-kawan baru :)

      terima kasih sudi ziarah blog PG ya ummi :)

      Delete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara