iPhone 5 Gadget impian - Maxis tawar Pelan serendah RM50.00 sebulan !

December 15, 2012

assalamualaikum fellas :)

Bagi mereka yang tidak tahu, Maxis Bhd adalah syarikat perkhidmatan telekomunikasi pertama yang telah membawa masuk iPhone 5 di Malaysia untuk julung-julung kalinya. dengan pelancaran model terbaru telefon pintar keluaran Apple ini, sekaligus, Maxis turut memberikan pelan yang sangat menarik iaitu, pelan serendah RM50.00 sebulan ! menawarkan pelan iValue direka bentuk semula untuk memberikan nilai kepada pelanggan. serius cool wei.


 hehe. jangan silap. itu bukan encik suami PG. 
tapi itu adalah manusia pertama yang membeli iPhone 5 since pelancaran di adakan :D

bagi peminat yang menantikan gadget paling nipis dan ringan ini, pastinya amat-amat teruja dengan pelan yang diberikan ! bukan sahaja nipis dan ringan, malah reka bentuk yang di bentuk semula sepenuhnya menampilkan paparan retina sepanjang empat inci. that was great peeps ! dilengkapkan dengan cip A6 Apple untuk prestasi lebih pantas dengan jangka hayat bateri dipertingkatkan, that was great untuk PG if dapat memiliki iPhone 5 ni. dilengkapi iOS6, sistem operasi mudah alih tercanggih dengan 200 ciri-ciri baru seperti Shared Photo Streams dan Facebook Integration. apa benda tu wei ! PG tak pernah pakai lagi benda alah ni. sobsob.....


serius, PG kalau dapat menang iPhone 5 gadget impian yang sedang di anjurkan oleh blog Denaihati.com tu, sure PG akan melamar Maxis as my partner :) so, kengkawan readers. if awak rasa, PG layak untuk memiliki benda alah ini, please. bantu. tolong PG dengan klik button G+1 di entry ini iPhone 5 Gadget Impian dan ( klik button G+1 tersebut sekali sahaja. ecok tak perlu klik lagi. juga KLIK BUTTON G+1 sampai bertukar ke warna Merah ) dan UNDI PG setiap hari di entry ini iPhone 5 Blogger Paling Hebat. terima kasih ya di atas bantuan rakan-rakan :)
 

more info : Berita Harian

You Might Also Like

4 comments

  1. good luck PG
    teringin gak dgn iPhone 5 ni.. tp x der pitis lagi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sop :)
      bisa jika kumpul ongkosnya kan :D

      Delete
  2. memang nak iphone 5 betul ni. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak cikgu :) lagi-lagi kalau dapat free :D

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images