iPhone 5 Gadget Impian - Counting Days

December 21, 2012

iPhone 5 Gadget impian akan melabuhkan tirainya pada 24 disember 2012, tepat jam 11.59 malam. masa dan ketika itu, segala bantuan klik button G+1 dan UNDIAN untuk PG blog otomatiknya di tutup. :( sedihnya. dan segala keputusan akan di buat dan di kira dan di ambil selepas detik jam 12.00 tengahmalam. masa tu counting nak sambut krimas pula. kat sabah, as a worker kota kinabalu city hall too, counting time on krimas day memang sentiasa akan di buat. dan masa tu, krimas tak krimas, cuti tak cuti, hati duduk berdegup kencang je la menanti keputusan siapakan yang akan bakal membawa sebijik iPhone 5 Gadget impian yang telah sebulan lebih berlangsung. syukur alhamdulillah. masa dan ketika itu. PG akan panjatkan syukur. sebab segmen telah berakhir. dan boleh tido dengan lena for a while menanti keputusan.


dan untuk kesekian kalinya. PG berharap dan mohon bantuan sekali lagi dekat kawan-kawan blog. yang rasa PG layak untuk menang iPHONE 5 GAGDET IMPIAN yang di anjurkan oleh denaihati.com di taja bersama oleh eQurban.com, StudioAksara.com, AbangEnsem.com, AriffShah.com, Eizil.com, Sweetkurma.com, Azri.my, Serverfreak.com dan Denai.my. please. bantu PG dengan klik button G+1 di segmen ini >> iPhone 5 Gadget Impian ( bagi mereka yang belum klik - sahaja ) dan bantu UNDI BLOG PG setiap hari di segmen ini >>>> iPhone 5 Blogger Paling Hebat. ada 4 hari sahaja lagi untuk mendapatkan bantuan dari rakan-rakan sekalian alam. :( PG mungkin bukan blogger terkenal, otai, model atau apa pun. cuma PG berharap dapat memenangi iPhone 5 Gadget impian ini sebagai impian PG bagi tahun berakhir 2012 ini. ( wa. da macam akauantan pulaks )

bantu PG ya kengkawan.

You Might Also Like

2 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images