iPhone 5 Gadget Impian - 1 Day Left !

assalamualaikum fellas :)

again. iphone 5 gadget impian contest akan berakhir ecok. contest yang dianjurkan oleh denaihati.com di taja bersama oleh eQurban.com, StudioAksara.com, AbangEnsem.com, AriffShah.com, Eizil.com, Sweetkurma.com, Azri.my, Serverfreak.com dan Denai.my

strategi terakhir? hurm. tak tahu la nak kata strategi ke tak. cuma. mengharapkan blogwalking untuk hari ini dan ecok sebelum jam 11.59 malam tepat contest tamat. dan mengharapkan ada lagi bantuan klik button g+1 dan undi di salurkan untuk blog PG. insyaAllah, maybe kan :) 

dan hari ini. hari kedua, blog PG bermasalah dengan carian keyword di google.com. also google.com.my. dan rasanya ianya bermasalah sehingga blog PG tidak tersenarai dalam carian keyword 'iphone 5 gadget impian' sedangkan contest akan berakhir ecok. yes. big girl don't cyr kan :( tak pe. mungkin bukan rezeki PG untuk menang contest untuk kali ini. nak berada dalam top 10 juga bukan mudah. as a eryqizz.com kata, bukan mudah untuk memenangi iphone 5. its okei maybe. 

but hari ini, kata denaihati ilhamku, ada berita baik yang akan di publishkan oleh blog denaihati.com. maybe untuk para peserta contest. jika ada baiknya, syukur alhamdulillah. as people knew, denaihati dengan tagline, hidup untuk memberi. and hopely. ada something juga yang akan diberikan oleh denaihati.com untuk blog PG. domain maybe? :D who knows kan :) anyway. banyak lagi nak belajar dengan blog-blog otai ni. atau mungkin nak bagi iphone 5 dekat semua peserta :D ahahaha. doa-doakan je la :D

but for a while. please-please kengkawan. bagi yang rasa PG layak menang iphone 5 dari denaihati dan para penaja iphone 5 eQurban.com, StudioAksara.com, AbangEnsem.com, AriffShah.com, Eizil.com, Sweetkurma.com, Azri.my, Serverfreak.com dan Denai.my tu, please. bantu PG ya. undian masih boleh di buat hari ini dan ecok. ecok adalah hari terakhir untuk segmen ini :( undian boleh di buat di sini ya kengkawan >> iPhone 5 Blogger Paling Hebat dan sesiapa lagi yang belum dan sudi bantu klik g+1 segmen iPhone 5 Gadget impian PG, boleh juga buat kat sini >> iPhone 5 Gadget Impian :)

jasa baik dan bantuan dari kawan-kawan blog, amat-amat PG hargai.

Comments

  1. semoga berjaya ye..:)
    jangan putus asa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sis diana :)
      insyaallah tak putus asa lagi, walaupun hati kata, alamak. takutnya nak dapat result hari ni :D

      Delete
  2. chaiyok3 puan gojes..hahah...
    never give up yaa.. :D

    ReplyDelete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara