High Speed Internet Anywhere You Go with Maxis

December 02, 2012

assalamualaikum peeps !

sebagai seorang blogger. blogger tegar atau tak tegar, internet adalah satu keperluan sebenarnya. bukan sahaja untuk masa sekarang, macam saya. bila nak post new entry baru nak pakai, itu pun hanya kerna nak tengok speed laju ke ke tak, sangat-sangatlah memeningkan :D

tapi kini, mungkin tidak lagi akan memeningkan kepala. kerna, maxis membawakan 'HIGH SPEED INTERNET ANYWHERE YOU GO' ! wa. mantap tu. maknanya. dekat dalam toilet pun, i can still akses internet :)


oh, terima kasih Nuffnang. insyaAllah, jika aku telah tidak lagi di jodohkan dengan Mr. Celcom, mungkin Cik. Maxis akan aku risik ;)


hey. jangan lupa bantu puan gojes klik G+1 untuk segmen menang iPhone 5 gadget impian tu ya. bantuan anda-anda amat-amat puan gojes hargai dan puan gojes wanna say thanks so much. klik anda akan puan gojes balas dengan klik ads nuffy sama. thanks again :)

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images